XS
SM
MD
LG

Dragan Marković novi trener Dinama iz Pančeva

Dragan Marković novi trener Dinama iz Pančeva FOTO: RK Dinamo

Poraz od Metaloplastike (21:26) je učinio svoje… Uprava Dinama iz Pančeva je reagovala po hitnom postupku. Kako to ide, ceh je platio šef stručnog štaba.

 

Na klupi Pančevaca više nije Nenad Kraljevski. Kormilo je preuzeo bivši srednji bek Borca iz Banjaluke i Crvene zvezde Dragan Marković. Popularni “Marka”.

Iz Crvene zvezde sam otišao 1993. godine, potom sam karijeru nastavio u Nemačkoj. Sada se posle 30 godina vraćam u srpski rukomet – bilo je prvo što je rekao Marković.

Radio je kao trener u Nemačkoj, a bio je i selektor muške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Sve se desilo brzo i spontano. Pozvali su me iz klub u ponedeljak uveče, posle poraza, i rekli da bi hteli da odmah preuzmem ekipu. Ne volim da uskačem tako, usred sezone, ali mislim da ova ekipa ima potencijal i da uz nekoliko pojačannja na leto može da igra važnu ulogu u srpskom rukometu. Liga je sve bolja.

Imaće novi stručnjak Pančevaca dovoljno vremena da u delo sprovede svoje zamisli.

Potpisan je ugovor na dve i po godine – izjavio je Dragan Marković.

I u klubu su zadovoljni postignutim dogovorom.

– Plan je bilo za sledeću sezonu, ali sad se ukazala prilika. Ovo nije ista ekipa od letos… Imaće Marković priliku da sada skenira neke stvari i da od leta budemo još bolji – rekao je za naš portal sportski direktor Dinama Stojan Radanović.