XS
SM
MD
LG

Dejan Pavlović zna kako se osvajaju titule: Zaslužujemo da igramo finale

Bijeljinci startuju doigravanje

Futsaleri Radnika vraćaju se konačno u akciju i poslije (pre)duge pauze u Premijer ligi BiH i više od mjesec dana čekanja ponovo će na teren.

Prvo mjesto u ligaškom dijelu donijelo im je prednost domaćeg terena, ali i pauzu koja im prema sopstvenom priznanju nije previše odgovarala.

- Smatram da je pauza preduga. Više od mjesec dana u ovoj fazi sezone je puno. Dobro smo trenirali, odigrali i dvije prijateljske utakmice, te bar na taj način pokušali da prekratimo dug period bez takmičarske utakmice i da se što bolje spremimo za polufinalnu seriju, rekao je za naš portal Dejan Pavlović, iskusni prvotimac Semberaca, igrač koji zna kako se osvajaju titule.

Polufinale im donosi seriju protiv Hercegovine. Ove sezone su se sastajali već tri puta, dva puta u ligi i jednom u Kupu, gdje je Hercegovina i slavila jedinu pobjedu i izbacila ih iz kup takmičenja. Nema mnogo nepoznanica između njih, ali se Semberci uzdaju u svoj pečat, igru sa golmanom u polju.

- Hercegovina je veoma kvalitetna ekipa i po meni najteži mogući protivnik kojeg smo mogli dobiti i mislim da će domaći teren igrati veliku ulogu. Odigrali smo tri utakmice protiv njih ove sezone i kako kažete nema mnogo nepoznanica među nama. Mislim da će u ovim utakmicama presuditi veći roster igrača, kao i taj naš poseban sistem igre, koji nam je velika prednost.

Vjeruje Pavlović ipak da njegova ekipa može u finale.

- Imamo kvalitet za finale i mislim da zaslužujemo da ga igramo. To smo pokazali i kroz regularni dio sezone.

Polufinale se igra na dvije dobijene utakmice, a prva je na rasporedu u nedjelju od 19 sati u Bijeljini.