XS
SM
MD
LG

Ljevnaić sa studentima Ekonomskog fakulteta Istočno Sarajevo

Direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, danas je studentima Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu prezentovao Jahorinu stavljajući akcenat na mogućnosti i prednosti rada u Olimpijskom centru.

Kako je naglasio, Olimpijski centar ulaže u edukacije, putovanja, sigurnost prilikom rada i širok spektar prilika i mogućnosti za lični rast i napredak.

Jahorina daje šansu mladim ljudima za sticanje prvog radnog iskustva i proširivanje znanja što i potvrđuje podatak da je 2016/17. prosjek godina zaposlenih bio 48, a danas je 35 godina.

Pored svih strategija kojim se Olimpijski centar vodi pri rastu i razvoju iz godine u godinu, direktor je govorio i o uspjesima zimske 2022/23. sezone i između ostalog, kao najveći uspjeh izdvojio broj dječijih osmijeha koji su izmamljeni besplatnim kartama za skijanje kao i skijama i kacigama koje direktor Ljevnaić poklanja svim osnovcima i srednjoškolcima.

Takođe, najavljena je i ljetna sezona, čiji početak je predviđen za 29. jun, sa akcentom na Jahorina Ultra trail, Fashion Week, Jahorina Hub te mnogobrojne popuste koji očekuju naše posjetioce od početka ljetne 2023 sezone.