XS
SM
MD
LG

Zahvalnost Miloradu Dodiku i Vladi Republike Srpske

Radovan Višković i Dejan Ljevnaić

Juče su se u zgradi Vlade Republike Srpske sastali predsjednik Vlade Radovan Višković i direktor Olimpijskog centra Dejan Ljevnaić sa saradnicima.

Cilj sastanka bio je analiza i unaprijeđenje rada OC Jahorina, kao i podnošenje izvještaja o tekućem poslovanju i realizaciji planiranih ciljeva.

Sastanak je bio izuzetno uspješan, sa obje strane je izražen entuzijazam i spremnost za dalju saradnju.

Direktor Olimpijskog centra Jahorina izrazio je zahvalnost, u lično ime i u ime svih zaposlenih u OC i ljudi koji žive i rade na Jahoroni, Predsjedniku Vlade na podršci koju je OC dobio od strane državnih institucija u proteklom periodu.

 On je istakao da je OC Jahorina dobar primjer kako se pravilnim investicijama Vlade mogu ostvariti pozitivni efekti na cjelokupnu regiju, imajući u vidu da OC gradi potpuno novi ski centar Igrišta, nadomak Vlasenice i Han Pijeska.

 OC Jahorina je u kratkom periodu postao lider u regionu, ali uprkos dobrom poslovanju bez podrške institucija u kriznim situacijama, kao što je bila prošla zimska sezona, ne bi mogli  pozitivno poslovati. Posebno je naglasio značaj podrške od strane Predsjednika Vlade i Predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. Naveo je i to da će OC nastaviti da ulaže sva raspoloživa sredstva kako bi svi zadaci bili ispunjeni i premašeni u cilju izgradnje samoodrživog preduzeća za buduće naraštaje.