XS
SM
MD
LG

Kadeti Krupe osvojili turnir u Drakseniću

FK Krupa pobjednik turnira FOTO: FK Omladinac

U organizaciji Fudbalskog kluba Omladinac u Drakseniću, kod Kozarske Dubice, održan je treći omladinski memorijalni turnir “Svetko Ćibić Ćiba”, a nastupilo je pet kadetskih timova (dječaci rođeni 2006/07. godine) – pored domaćina još su igrali: Krupa (Krupa na Vrbasu), Borac (Kozarska Dubica), Partizan (Kostajnica) i Škola fudbala “Kovačević” iz Čatrnje kod Gradiške.

 


Pobjednik turnira je ekipa Krupe, tim trenera Milenka Petrovića je u finalnom susretu pobijedio dubički Borac rezultatom 2:0, dok je u borbi za treće mjesto domaći Omladinac bio bolji od Škole fudbala “Kovačević” i slavio minimalnim rezultatom – 1:0. Prvoplasiranom timu pripalo je 500, drugoplasiranom 30, a trećeplasiranom 200 maraka.
Za najboljeg igrača proglašen je Đorđe Tatić (Borac, Kozarska Dubica), najbolji strijelac je Nemanja Đukić (Krupa), a najbolji golman je njegov klupski kolega Petar Ćetojević. 
-Ovim putem želim da se zahvalim svima onima koji su nam pomogli u organizaciji ovog turnira, ekipama učesnicama, a pogotovo fudbalskom entuzijasti i dobrotvoru Jovi Dobriću koji je obezbijedio nagradni fond turnira za najboljeplasirane timove. Na ovaj način čuvamo uspomenu na našeg Ćibu koji je u Omladincu bio golman od 1982. godine, a tragično je nastradao 2019. u saobraćajnoj nesreći. Bilo je ovo treće izdanje memorijala koji ćemo nastaviti da organizujemo i u budućnosti i vidimo se dogodine - istakao je Saša Adamović, predsjednik FK Omladinac iz Draksenića.

Zajednički snimak svih ekipa

Saša Adamović, predsjednik FK Omladinac, Siniša Miljević, kapiten Krupe i Jovo Dobrić, sponzor turnira

Jovo Dobrić i Luka Stakić (Omladinac)

FK Borac (Kozarska Dubica), finalista

FK Omladinac (Draksenić) trećeplasirani tim

Škola fudbala “Kovačević” iz Čatrnje kod Gradiške, četvrti na turniru

FK Partizan (Kostajnica), petoplasirana ekipa