XS
SM
MD
LG

Šef stručnog štaba ''zaboravio'' da se igra baraž

Drina (Zvo9rnik) - Velež (Nevesinje) 0:3

Vjerovatno samo na ovim našim prostorima može da se desi da klub uzme dio teksta objavljenog na nekom portalu i prenese ga na svojoj stranici. Upravo to je uradila zvornička Drina.

Na stranici FK Drina oni su ’’uzeli’’ dio teksta koji govori o sumraku kluba iz grada na Drini. Zanimljivo je da su selektivno prenijeli samo onaj dio koji ’’napada’’ Fudbalski savez Republike Srpske.

Kao da im je on kriv što su u okršaju sa Veležom iz Nevesinja izgledali kako klasični amateri i rekreativci. Dobili su tri komada (lagano) i Velež im je trasirao put u niži rang takmičenja. Autor teksta je iznio svoj stav, legalan, o odlukama oko baraža, ali i nastavio i najsvježijim promašajima klupskog rukvodstva. Naveo je mnogo istinitih informacija oko kluba, od ponašanja šefa stručnog štaba, do nemarnog odnosa grada prema klubu.

Tako smo mogli saznati da šef stručnog štaba, a on je alfa i omega Drine, Mićo Jevtić nije čak ni došao na utakmicu. ’’Komandovao’’ je telefonom, a ko zna odakle je meč pratio…To je samo jedan od bisera zvorničkog kluba.

To nisu prenijeli na svojoj stranici. To su prećutali jer im to ne ide u prilog.

Posebno je smiješna konstatacija da je Fudbalski savez Republike Srpske nekim čudnim odlukama došao do baraža. Da neko u Drini čita Propozicije takmičenja vidio bi u članu 7 da se govori o baražu.

S toga bi Drini bilo bolje da se pomiri sa sudbinom, počisti svoje dvorište, pa onda krene dalje.

Za početak, ako već prenose tekstove neka prenesu kompletne, a ne samo dio koji navodno ide njima u prilog!

Nemamo običaj da prenosimo tekstove nekih portala, ali evo kompletnog teksta.