XS
SM
MD
LG

Bojan Batar: Jedva čekam povratak na teren

Bojan Batar (lijevo)

Proteklih godinu dana Bojan Batar je prošao kroz velika životna i igračka iskušenja, ali je uspeo da pobedi sve nedaće i ovog leta se vraća na fudbalsku scenu zdrav i prav, da nastavi tamo gde ga je zaustavila neugodna povreda kolena koja ga je odvojila od terena.

 


Kvalitetni defanzivac koji igra na poziciji štopera u potpunosti se oporavio posle operativnog zahvata i s velikim nestrpljenjem očekuje povratak na teren.
-Baš sam se poželeo fudbala. Trenutno treniram individualno i sve je u najboljem redu. Kao nov sam! Jedva čekam povratak na teren – počeo je nestrpljivo priču Bojan Batar.
Poslednji klub mu je Krupa, međutim šampion Republike Srpske je istupio iz prvoligaške konkurencije i od sledeće sezone igraće Područnu ligu Banjaluka.
-Žao mi je svega toga što se desilo s klubom. Nažalost, nisam uspeo da potvrdim svoj kvalitet u Krupi na Vrbasu zbog povrede, a stigao sam sa velikim ambicijama i željama. Došao sam u jednom pogodnom vremenu u kanjon Vrbasa, sada se situacija drastično promenila. Sigurno ću potražiti novu sredinu. Najvažnije je da sam potpuno ozdravio i da sam spreman za nove izazove u igračkoj karijeri. A verujte, bilo mi je došlo da dignem ruke od svega. Da sam to uradio sigurno bih se kajao. Sva sreća izdržao sam sva iskušenja – rekao je Batar.
Rođen je 7. oktobra 1998. godine u Banjaluci. Ponikao je u banjalučkom Borcu, nastupao za gradišku Kozaru, a najdublji igrački trag ostavio u Radniku iz Bijeljine nastupajući u premijerligaškoj konkurenciji.
-Želja mi je da se vratim na igrački nivo koji sam imao u Radniku. Nažalost, povreda me je zaustavila u daljem razvoju i napretku, ali verujem da mogu da se vratim i da budem još bolji. Borac je moja kuća, u Kozari sam se afirmisao, a u Radniku doživeo najbolje igračke dane. Ovog leta tražiću sredinu u kojoj ću moći ponovo da krenem uzlaznom linijom. Još imam mnogo toga da pokažem i pružim u fudbalu – jasan je bio na kraju Bojan Batar, kvalitetni defanzivac koji se u Krupi najviše družio sa još jednim rekonvalescentom Brankom Rosićem.
 

Nekoliko ponuda

Na adresu Bojana Batara stiglo je nekoliko dobrih ponuda, ali još uvek nije izabrao novi klub.
-Još ću jedan period da treniram individualno. Ponude postoje, međutim ne želim da žurim, hoću sve dobro da izvažem i odaberem sredinu koja će mi najviše odgovarati. Važne su i ambicije. Za mene je najvažnije da nisam zaboravljen i da ima interesovanja klubova – istakao je Bojan Batar.