XS
SM
MD
LG

Počele pripreme fudbalera Borca iz Šamca

FK Borac iz Šamca FOTO: FK Borac

Poslije redovne sjednice Upravnog odbora održan je prvi zajednički trening igrača Borca za jesenji dio prvenstva u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa zapad za sezonu 2023/24.

Upravni odbor fudbalskog kluba Borac je na svojoj sjednici produžio saradnju i za narednu sezonu imenovao za šefa stručnog štaba prof. Mladena Radovića, dok će pomoćni trener biti Đorđe Vidaković.

-Poslije turbulentne polusezone iza nas koristim priliku da se zahvalim svojim igračima koji su iznijeli veliki teret, dječacima koji su dali i više nego što objektivno mogu, članovima Upravnog odbora, opštini na finansijskoj podršci kao i navijačima našeg kluba. U novu sezonu ulazimo sa mnogo većim ambicijama, očekivanjima tako da očekujem da će Borac biti tamo gdje i zaslužuje. Kompletirali smo igrački kadar, mlade snage smo zadržali i oni su naša budućnost, a iskusniji su za jednu takmičarsku sezonu – rekao je Mladen Radović.

Od igrača koji su igrali u prethodnoj sezoni tu su: Marijan Maslić, Gabrijel Blagojević, Petar Marčeta, Bojan Jaćimović, Janko Dujmusić, Ognjen Nišić, Nikola Dakić, Darko Đurić, Stefan Arsenić, Bojan Pupčević, Zoran Perić, Sergej Bukva....

Novajlije: Dušan Bijelić, Stanko i Marinko Ignjatović, Hajro Zurapović, Rajko Đurić, Slobodan Popović, Nikola Mitrović, Nenad Petrović i Damjan Ćosović. Kadeti: Daniel Majić, Dejan Vuletić, Stefan Bogdanović i Marko Rakić.

-Kompletne pripreme odradićemo odraditi na Gradskom stadionu. Odigraćemo pet pripremnih utakmica sa Alfom iz Modriče, Slogom Srbac, Ilićkom iz Brčkog, Slogom iz Pruda i Omladincem iz Mionice - izjavio je na kraju šef stručnog štaba prof. Mladen Radović.