XS
SM
MD
LG

Vozom po Jahorini

Olimpijski biser Republike Srpske , očaravajuća planina Jahorina nosi laskavu titulu planine s najviše sadržaja u jugoistočnoj Evropi.  Ako je suditi po prvim ljetnim danima, ovu planinu očekuje najuspješnija sezona do sada.

Posebnu pažnju svih posjetioca privukla je najnovnija atrakcija, turistički vozić, simoblično nazvan Srećko uspio je pobrati sve simpatije znatiželjnih turista i zaljubljenike u prirodu. Ovaj vozić, posebno dizajniran za istraživanje prirodnih ljepota , pruža nezaboravne trenutke i nevjerovatne panoramske poglede.

Vožnja Srećkom idealan je način da uživate u predivnoj okolini i prirodnom pejzažu bez napora i umora. Voz prolazi kroz šumske staze, prelazi preko blistavih rječica i vijuga kroz slikovita brda. Putnici su oduševljeni pogledima na beskrajne zelene padine i planiske vrhove.

Ugodna atmosfera i sigurnost su glavne karakteristike simpatičnog vozića. Putnici imaju priliku da se opuste  i uživaju u autentičnom ambijentu i atraktivnom dizajanu vagona. Posebno je zanimljiv za porodice ili veće grupe kao sjajna prilika da se dodatno zbliže učeći o prirodi.

Zbog velikog interesovanja turista iz Olimpijskog centra Jahorina odlučili su se za kreiranje posebnog porodičnog cjenovnika, kako bi svi imali priliku da uživaju u blagodatima koje Srećko pruža.

 Doživite čaroliju Jahorine na jedinstven način – uskočite u turistički vozić i prepustite se putovanju kroz očaravajući svijet  planine.