XS
SM
MD
LG

Sve titule hoće Zvezda

ФОТО: КК Црвена звезда
facebook sharing button
twitter sharing button
viber sharing button
whatsapp sharing button

Скупштина Кошаркашког клуба Црвена звезда донела је данас одлуку да ће клуб до октобра и избора нове управе водити садашња управа, која ће имати статус вршиоца дужности, као и да ће црвено-бели своје утакмице наредне сезоне играти у Београдској Арени.

Редовној седници присуствовало је 40 од 56 чланова скупштине, а дневни ред састојао се од осам тачака. Председник клуба информисао је чланове скупштине о текућим темама, финансијским извештајима, дневном пословању клуба, плановима клуба за наредну сезону такмичарску 2023-2024. Такође, једногласно је од стране скупштине усвојен и извештај о свим накнадама за играче, тренере и менаџмент у претходној и наредној сезони, али и циљевима првог тима у следећој такмичарској сезони који су највећи - стоји у саопштењу клуба са Малог Калемегдана.

У саопштењу се наводи да су циљеви клуба у наредној сезони, освајање сва четири трофеја.

Једногласно су усвојени циљеви  првог тима, а то је освајање трофеје у сва 4 такмичења у сезони 2023-2024. Због тога, очекује се максимална подршка целокупне звездашке јавности. Такође, једногласно је од стране делегата усвојен предлог буџета клуба за наредну сезону, а подржан је и став клуба о наредним корацима које ће КК Црвена звезда Меридианбет учинити поводом новонастале ситуације у АБА лиги јтд чији је КК Црвена звезда – сувласник. Све утакмице КК Црвена звезда Меридианбет, играће ће се у наредној сезони у Београдској Арени. Продаја сезонских карата стартује почетком септембра. Такође, усвојен је предлог да актуелно председништво пређе у ВД стање до јесени, када ће доћи до реконструкције тог тела новим именима - наводи се у саопштењу Црвене звезде.