XS
SM
MD
LG

Poraz Igokee od CSKA na startu rođendanskog turnira

Detalj sa utakmice u Banjaluci FOTO: RTRS

Košarkaši Igokee poraženi su večeras od ekipe CSKA iz Moskve reuzltatom 66:82 (17:17, 21:20, 15:28, 13:17) u prvoj utakmici Internacionalnog košarkaškog turnira "Prvih 50 godina Igokea Mtel". Utakmica je odigrana u Nacionalnom teniskom centru u Banjaluci.

 


Prvo ime kod ekipe iz Moskve bio je Ruznetsev sa 17 poena, Vor je ubacio 13, a Jekiri 12. Kod Igokee istakao se Tanasković sa 16 poena, Jeremić i Karmajkl dodali su po devet, a Nikolić osam poena.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obratio se na otvaranju košarkaškog turnira povodom 50. rođendana Igokee i poručio da je on posvećen svim dobrim ljudima. Predsjednik Košarkaškog kluba Igokee Boris Spasojević poželio je dobrodošlicu učesnicima turnira u Banjaluku, Laktaše i Republiku Srpsku.

-Čast mi je da kao dugogodišnji igrač, a sada predsjednik kluba mogu da pozdravim velikane koji su došli da uveličaju ovaj naš jubilej - rekao je Spasojević.

Pored Igokee i CSKA iz Moskve na ovom eminentnom turniru nastupaju još Partizan, Galatasaraj, Turk Telekom i Hapoel iz Jerusalima, a smotra traje do 10. septembra. Sve utakmice koje se igraju u Banjaluci i Laktašima prenosiće RTRS.