XS
SM
MD
LG

Lopta kreće da se kotrlja i u Brčkom

Danas su u Brčkom izvučeni takmičarski brojevi i za 24.09.2023. godine zakazan je početak takmičenje u okviru Prve lige Opštinskog fudbalskog saveza Brčko distrikta.

Prošlogodišnju sezonu obilježili su brojni problemi, odustajanje timova od takmičenja, odgađanja utakmice, zamjene domaćinstava i mnogo toga još. Iskreno se nadamo da se ove godine takve stvari neće događati i da će ligu završiti sve ekipe koje su prijavljene za takmičenje.

Dosta promjena se desilo u samom sastavu lige koju su napustile čak četiri ekipe, tri su takmičenje nastavili u područnoj fudbalskoj ligi Posavine, dok je ekipa FK "Sveti Jovan" iz D. Brezika odustala od takmičenja. Popuna je izvršena sa dvije ekipe koje dolaze sa prostora opštine Ugljevik, nekadašljim drugoligašem FK "Mladost" iz Bogutova sela i ekipom FK "Priboj", te fudbalerima FK "Slijepčevići 2023" koji su posle par godina pauze predvođeni nekim novim ljudima ponovo krenuli sa takmičenjem.

Pored te tri pomenute ekipe tu su i starosjedeoci, Mladost iz Trnjaka, Čelik iz Grbavice, OFK Krbeti iz Krbeta, te Jugović iz Gredica koji je posle dugo godina igranja u područnoj ligi Posavina prošle godine ispao i takmičenje će nastaviti u Opštinskoj ligi.

 
Parovi prvog kola:
FK "Jugović" - FK "Mladost"
FK "Priboj" - FK "Slijeplevići 2023" 
FK "Čelik" - OFK "Krbeti"
Slobodna je ekipa FK "Mladost" B.Selo