XS
SM
MD
LG

Klinci Istočnog Sarajeva mogu besplatno skijati na Jahorini, a Han Pijeska i Vlasenice na Igrištima!

Skijajmo, besplatno

Djeca iz grada Istočno Sarajevo i ove godine će  besplatno skijati na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina, sada već tradiconalno, treću godinu zaredom, organizuje akciju „Budi dijete Jahorine“, u okviru koje obezbjeđuje besplatno skijanje za djecu.

Pravo učešća u ovoj akciji imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola, iz šest opština sa područja grada Istočno Sarajevo.

Svi učesnici akcije „Budi dijete Jahorine“ će postati vlasnici personalizovane sezonske ski karte za radne dane u zimskoj sezoni 2023/24.

U procesu prijavljivanja ulogu posrednika imaće škole. Djeca čija su imena prethodno dostavljena na ovjerenim spiskovima od strane škole ski karte će moći preuzeti lično, uz obavezno prisustvo jednog roditelja.

Preuzimanje ski karte za školarce će biti moguće u periodu od 1. do 15. oktobra na ski kasi na Poljicama.

Iz Olimpijskog centra Jahorina najavili su da će uskoro biti otvoren i poziv za djecu iz opština Vlasenica i Han Pijesak, akcija pod nazivom „Igra je na Igrištima, darovi zimske čarolije za djecu“ omogućiće djeci iz ove dvije opštine da besplatno skijaju na stazama ski – centra Igrišta.

U sezoni 2022/23 na ovaj konkurs pristiglo je je ukupno 4493 prijava za personalizovane sezonske karte. Preuzeto je ukupno 2247 karata.

Pozivamo sve mališane da se pridruže ovoj najmasovnijoj akciji u regiji i provedu ovu zimu na Jahorini!

I ove godine besplatno ski karte