XS
SM
MD
LG

Počinje pretprodaja ski karata za sezonu 2023/2024 sa 10% popusta za sve skijaše!

Noćno je moćno - Jahorina

Zima dolazi, i sa velikim uzbuđenjem najavljujemo početak pretprodaje ski karata za sezonu 2023/2024!

Oduvijek ste sanjali o savršenom zimskom odmoru na planini, i sada je pravi trenutak da ostvarite svoje snove.

Sa velikim ponosom, obavještavamo vas da će pretprodaja karata početi 20. septembra, otvarajući vrata avanturi i uživanju na stazi sa neodoljivim cijenama.
Oni koji budu brzi i iskoriste pretprodaju imajće 10% popusta na šestodnevne ski karte pa na više. To znači da možete da uživate u svim čarima zimskih sportova po posebno povoljnim cijenama.

Ali to nije sve! Ako ste vlasnik Masterkard kartice, imate priliku da uštedite još više. Svi koji se odluče da plate svoje šestodnevne karte Masterkard karticom, dodatno će ostvariti 10% popusta na snižene cijene šestodnevnih karti. Masterkard karticom je moguće kupiti kartu na veb - šopu Olimpijskog centra “Jahorina”. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti da dodatno uštedite i uživate u bezbrižnom skijanju.

Pretprodaja će trajati mjesec dana, do 20. oktobra, i zbog želimo da vas podsjetimo da ne oklijevate i da iskoristite ovu jedinstvenu priliku za ostvarivanje zimske avanture iz snova.

Ne samo da ćete uživati u spektakularnim stazama i prelijepim pejzažima, već ćete to učiniti po cijenama koje su pristupačne svima.


Skijaši ove sezone imaju mnogo čemu da se raduju! Osim postojećih 49km staza koje su već dostupne, dodali smo i novih 3 kilometra staza i 1,8km rasvjete omogućujući noćno skijanje koje u potpunosti povezuje stazu “Skočine” sa stazom “Đoković” i “Poljice”. Takođe, nadograđen je sistem vještačkog osnježavanja, što će osigurati optimalne uslove na stazama i vrhunski snijeg.

Započnite pripreme za sezonu skijanja na vrijeme, obezbijedite svoje karte i uživajte u fantastičnim popustima koje smo pripremili za vas. Vidimo se na stazi!