XS
SM
MD
LG
19.10.2023 Administrator DC

Saradnja OC Jahorine i Kolašina 1600

Đuro Milošević i Dejan Ljevnaić

Skijališta Crne Gore i Olimpijski centar Jahorina nastavljanju njegovati prijateljstvo i dobru tradiciju.

Danas je u Portonovom potpisan sporazum o saradnji između naših skijališta.

Potpisani sporazum precizira, da vlasnici sezonskih karata kupljenih za ski centar "Kolašin 1600" i vlasnici sezonskih karata kupljenih za "Olimpijski centar Jahorina" dobijaju vaučer koji daje pravo na izdavanje karata za tri uzastopna dana besplatnog skijanja.

Vlasnici sezonske ski karte kupljene za ski centar u Crnoj Gori, ostvaruju pravo na tri uzastopna dana besplatnog skijanja u Olimpijskom centru Jahorina, odnosno vlasnici sezonske ski karte kupljene za Olimpijski Centar Jahorina, mogu dobiti tri uzastopna dana besplatnog skijanja u centru Crne Gore.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, rekao je:

" U vremenu globalnih kriza, neophodno je da države regiona međusobno sarađuju. Moramo shvatiti da smo svi jedno tržište i da zajednička saradnja donosi najbolje rezultate. Trebamo da težimo ka tome da imamo jedan ski-pas, tek tada će se otvoriti nove mogućnosti za sve nas. Zajedničkom saradnjom ne spajamo samo ski-centre i ljude, nego učimo jedni od drugih, obogaćujemo svoja iskustva, rastemo i razvijamo se na svim nivoima. Kad se svi ovi parametri spoje, uspješnost poslovanja je zagarantovana".

Direktor Skijališta Crne Gore, Đuro Milošević, je takođe istakao važnost ovog sporazuma:

“Skijalište “Kolašin 1600” je osnovano prije samo četiri godine, dok OC “Jahorina” ove godine obilježava čak 40 godina od Olimpijade. Ova razlika u tradiciji nam omogućava da učimo od drugih i da se ponosno ugledamo na ono što Jahorina nudi – veliki broj skijaških staza, osvijetljenih područja i brojnih žičara. Ponosni smo i na naš sopstveni napredak, sada sa 21 kilometrom staza, i aktivno radimo na razvoju ljetnjih sadržaja.” Istakao je Milošević i dodao da mu predstavlja čast obnavljanje saradnje sa OC “Jahorina” te da koristi priliku da se zahvali direktoru OC Dejanu Ljevnaiću na dosadašnjoj saradnji za koju vjeruje da će donijeti obostranu korist objema destinacijama.