XS
SM
MD
LG

Aleksandar Keržakov više nije trener FK Spartak Ždrepčeva krv

Na danas održanom sastanku Fudbalski klub Spartak i trener Aleksandar Keržakov sporazumo su raskinuli ugovor i razišli se u prijateljskom tonu, sa ciljem da se pronađe način za izlazak iz rezultatske krize. Obostrani zaključak je da bi promena unutar stručnog štaba, u ovom trenutku, bila najbolje rešenje za klub.

FK Spartak se zahvaljuje bivšem treneru Aleksandru Keržakovu na dosadašnjoj više nego korektnoj saradnji. Ovim povodom oglasio se i predsednik kluba Nikola Simović koji je istakao.

"Fudbalski klub Spartak i šef stručnog štaba Aleksandar Keržakov, sporazumno su raskinuli ugovor. Desio se pad u poslednjih nekoliko utakmica i tim je upao u krizu iz koje nije uspeo da se izvuče, neke kockice se nisu složile nakon čega su došli i lošiji rezultati. Aleksandar je izvandredan čovek i trener i ovim putem mu se lično zahvaljujem na svemu učinjenom. Svima u klubu nam je drago što smo sarađivali sa svetskom fudbalskom legendom i žao nam je što saradnja nije potrajala duže. Želim mu puno sreće u nastavku karijere.'