XS
SM
MD
LG

Tomislav Sivić: Zvezda može da bude reper naše vrednosti

Tomislav Sivić - foto: fkmladostlucani.com

Mladost iz Lučana pod kormilom novog-strog trenera Tomislava Sivića beleži sjajne rezultate. Od 12 mogućih, osvojili su deset bodova i po tom parametru su uz bok večitih rivala. Deo zasluga za preporod Lučanaca ide na adresu njegovog prethodnika Igora Savića. Petom pozicijom (25 bodova) iza sebe su ostavili učesnike evropskih kupova kao što su Čukarički, Vojvodina, iza je Voždovac, Spartak ŽK... Ukolkio nastave u istom ritmu lako se može dogoditi da ponove najuspešniju sezonu 2015/16. kada su izašli jedini put na evropsku scenu.

Prethodnu utakmicu protiv Pančevaca dobili su minimalnim rezultatom i sa optimizmom očekuju sutrašnji duel na našem najvećem stadionu. Trener Sivić u kratkoj izjavi za naš portal kaže da iza tako dobrih rezultata stoji naporan i ozbiljan rad.

- Idemo Zvezdi, to može da bude reper naše vrednosti protiv tako jakog protivnika i koliko još treba da radimo kako bi se više podigli. Daleko smo otišli u našim ciljevima i naredni duel pokazaće koliko još treba da dodamo i budemo bolji. Bićemo oslabljeni bez požutelog Tumbasevića, suspendovanog Frajdeja, dok su Tomić i Joksimović povređeni - referiše poznati stručnjak.