XS
SM
MD
LG

"Traktoristi" sa vetrom u leđa na teškom terenu u Ivanjici

Nebojša Jandrić trener IMT-a, foto: lična arhiva/facebook.com/nebojsa.jandric.3

Tri vezana poraza dobro su uzdrmala "Traktoriste", rešili su da okrenu list, dodatno se mobilišu i prekinu pad na tabeli. Sa reči su prešli na dela i dva trijumfa protiv ekipa iz godnjeg doma dala im je za pravo da veruju u sopstvene mogućnosti. U osvrtu na duel sa Čukaričkim reče trener Nebojša Jandrić da je bilo važno doći do bodova. Imali su plan, kako voli da kaže, I ideju kako da zamisli uspešno sprovedu u delo.

- U prvom poluvremenu i mi i oni imali smo šanse, da bi pred kraj poluvremena jednu pretvorili u gol. U nastavku zbog okolnosti i kvaliteta protivnika odlučili smo da odigramo pametnije i sačuvamo rezultat kako bi došli do mirnije završnice i osvojimo tri velika boda - kaže Jandrić i na krilima nove pobede, sa dozom optimizma putuju u Ivanjicu.

- Javor Matis je domaćinska ekipa, teško gube i većinu pobeda su ostvarili na svom stadionu. Sa druge strane, mi smo pobedom na Banovom brdu dobili vetar u leđa i znamo da nas očekuje neugodni domaćin i težak teren. Utakmica neće obilovati lepotom, biće to borba za svaku loptu i svaki deo terena, ko bude manje grešio biće bliži osvajanju bodova - diplomatski je izjavio poznati stručnjak.