XS
SM
MD
LG

Doboj odgovorio Derventi: Nemojte da lažete!

Jutros su se saopštenjem za javnost oglasili iz Futsal kluba Doboj i demantovali navode Dervente, da nisu pristali na pomjeranje termina sinoćne utakmice.

Kao što se zna Derventa nije došla na meč, nije imala dovoljno igrača, a u saopštenju su iznijeli optužbe na račun domaćina. Navodno su tražili pomjeranje termina na koje Doboj nije pristao. Saopštenje Doboja objavljujemo u potpunosti:

Oštro osuđujemo iznošenje laži i netačnih navoda na račun našeg kluba.

U ponedjeljak 8.4.2024.godine poslali smo Fudbalskom savezu Republike Srpske i PU Doboj službeni dopis/najavu prve polufinalne utakmice između naše ekipe i KMF Dervente. Od tog dana do termina odigravanja utakmice (subota 13.4.2024.godine u 17 časova) na adresu našeg kluba, mejl adresu ili na bilo koji drugi način nije došla molba ili zahtjev od strane ekipe iz Dervente za promjenu termina utakmice.

Mi javno molimo upravu KMF Dervente da objavi zahtjev, molbu koju su uputili prema našem klubu ili bilo koji dokaz o njihovim tvrdnjama. Isto tako mi kao klub nikada nismo bježali od igranja utakmica i ravnopravne borbe na terenu. Neki su zaboravili da smo mi kao prvoplasirana ekipa završili regularni dio prvenstva, i da se to mora poštovati a ne iznositi laži. Pristajemo i da se zakaže novi termin za odigravanje prve utakmice polufinala.

Mi se ovim stvarima ne bavimo, ali na svako iznošenje laži na račun našeg kluba mi ćemo reagovati.

Na kraju molimo svu javnost i sportske portale da prestanu fudbal i futsal spominjati u istom kontekstu. To su dva različita sporta, i mi kao klub koji je skoro pokrenuo školu futsala zalažemo se za razvoj futsala i tako bi trebali da rade i drugi. Nastavljamo dalje prema zacrtanim ciljevima kluba!

S’ poštovanjem

Predsjednik FK Doboj

Radoslav Ristić