XS
SM
MD
LG

Igokea mora da padne

U sredu, 17. aprila, Partizan Mozzart Bet će dočekati Igokeu. Prva utakmica četvrtfinalen serije, na programu je od 18.30 u Beogradskoj areni. U ligaškom delu šampionata, crno-beli su savladali sutrašnjeg rivala u Laktašima, dok je ekipa Igokee odnela pobedu u Beogradu. 

Pred početak četvrtfinalne serije, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je pred okupljenim predstavnicima medija izjavio: 

"Imali smo par dana da pripremimo seriju protiv Igokee. Nama je u ovom trenutku najvažnije da razmišljamo samo o njima. Znamo kako izgleda plej-of, da je motivacija timova i igrača na drugom nivou. Moramo da podignemo maksimalno našu motivaciju protiv tima koji nas je iznenadio u prvom delu prvenstva i pobedio nas u Beogradu. Ta sada činjenica je dovoljna da pristupimo maksimalno ozbiljno. Plej-of je izuzetno zanimljivo takmičenje, jer svi dolaze s najvećom motivacijom. Ekipa je odradila par treninga, danas imamo još jedan, nadam se da ćemo spremni početi seriju", naglasio je Obradović i dodao da se van tima nalazi Pi-Džej Doužer. 

Zamenik kapitena crno-belih, Danilo Anđušić je pred sutrašnji meč izjavio: 

"Ovo je najlepši deo godine, svi mi igrači jedva čekamo da dođe period kada se igra za trofeje, spremamo se maksimalo za meč. Kreće četvrtfinale, svesni smo da nas je Igokea probedila jednom ove godine, iako je utakmica u Laktašima bila znatno lakša, nadam se da ćemo kao tim ponoviti taj meč gde smo gostovali. Mi se spremamo i nadam se da ćemo ovu plej-of seriju otvoriti na najbolji mogući način", istakao je Anđušić. 

Drugi meč četvrtfinalne serije, na programu je u nedelju, 21. aprila u Laktašima. 

(Foto: Stefan Bogunović i Anđela Zebić) 

kk-partizan-shop-04419.jpg