XS
SM
MD
LG

Marina Kurteš nosila zastavu na otvaranju BRIKS igara: Bilo je veličanstveno

Karatistkinja Slavije, Marina Kurteš, nosila je zastavu Republike Srpske na otvaranju BRIKS igara u Kazanju koje su otvorene prije dva dana.

Kurtešova se sprema za svoj nastup, a u međuvremenu sumira utiske sa veličanstvenog otvaranja.

- Pripala mi je čast i zadovoljstvo da kao predstavnik reprezentacije nosim zastavu. Nisam do sada imala slično iskustvo. Osjećaj je bio nestvaran, poseban, emocije su bile velike. Moj sportski san, kao i san svakog sportiste je upravo ovo, nositi zastavu kao predstavnik reprezentacije i biti dio jedne ovakve mianifestacije i zaista je teško opisati riječima, Atmosfera je bla odlična, prava sportska. Organizatori su sve odradili na jednom vrhunskom nivou. Bilo je veličanstveno, praćeno vrhunskim scenskim efektima i ostalim scenarijima, rekla nam je Marina Kurteš.

Ona će na tatami u subotu u kategoriji do 68 kilograma.

- Mi kao takmičari ćemo pokušati opravdati svoje prisustvo i ukazano povjerenje. Sigurna sam da ćemo se svi boriti do kraja i ostaviti srce na tatamiju.

Karatisti Republike Srpske i danas izlaze na tatami, a na borilište će Pavle Dujaković, Damjan Golić, Aleksandar Novicki, Lazar Marković, Mihajlo Zrnić, Marko Dabić, Luka Jovanović i Isidora Borovčanin.