XS
SM
MD
LG

Jahorina epicentar dešavanja ovog vikenda: Jahorina Ultra trail i koncert Nikole Rokvića

Ovog vikenda, Jahorina će biti domaćin jubilarnog desetog izdanja Jahorina Ultra trail-a! Ovaj prestižni događaj okuplja takmičare iz svih dijelova svijeta, koji će se takmičiti  u četiri uzbudljive trke. Svaka trka je jedinstvena proslava ljepote prirode, povezujući najljepše krajeve naše države u jednu čarobnu cjelinu.

Na Jahorina Ultra trail-u, snaga, izdržljivost i odlučnost se bogato nagrađuju, pa će takmičari  imati priliku da osvoje vrijedne nagrade.

Pored toga, sve posjetioce očekuju dobra zabava i pozitivne vibracije u samom srcu prirode. Zato ne propustite priliku da se pridružite „Awake Night“ zabavi 27. jula od 20h! Kruna ovogodišnjeg izdanja JUT -a je koncert Nikole Rokvića, koji će se održati 28. jula od 16h na Poljicama, a ulaz je potpuno besplatan! Koncert je savršena prilika za opuštanje i uživanje u dobroj muzici nakon dana provedenog u netaknutoj prirodi.

Pozivamo sve ljubitelje avanture i sporta da nam se pridruže i podrže trkače u njihovom podvigu. Vaša podrška može biti ključna u njihovoj borbi sa stazom i vlastitim granicama. Ovo izdanje obećava nezaboravno iskustvo, a energija koju donosi ovaj spektakl nikada nije bila snažnija.

Takođe, posjetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnim aktivnostima i velikom broju izlagača koji će ponuditi zanimljive poklone i proizvode. Bilo da ste trkač ili ne, važno je da ovog vikenda dođete na Jahorinu i podržite sve one koji će pod svojim nogama imati rute u rasponu od 10 do 160km. Očekuje nas vikend ispunjen zabavom, druženjem i avanturama.

Ne zaboravite, Jahorina Ultra trail nije samo trka, već i prilika za povezivanje s prirodom i ljudima koji dijele istu strast. Pridružite nam se i budite dio ovog nezaboravnog događaja!

Vidimo se na Jahorini!