XS
SM
MD
LG

Jardan pravi pobjedničku ekipu

Uprava i fudbaleri Jardana su, u sezoni koja dolazi, sebi postavili samo jedan cilj – prelazak u viši rang takmičenja. Koliko su ga svi u klubu ozbiljno shvatili, govori i činjenica da je ekipa već pojačana i da se sa pripremama počinje za nekoliko dana.

FK Jardan, foto: Fejsbuk stranica FK Jardan

„Prozivku fudbalera zakazali smo u nedjelju, 28. jula, u 18.30 časova, i očekujemo da će se na njoj pojaviti svih 22 igrača na koje računamo u predstojećoj sezoni u Područnoj ligi Birač. S obzirom na to da imamo velike ambicije, a to je prelazak u društvo regionalaca sa Istoka, pored igrača koji su iznijeli teret prethodne sezone koju smo, poslije dugo vremena, završili u gornjem dijelu tabele, ekipu smo pojačali sa pet odličnih fudbalera. Pored Dejana Avlijaša, koji dolazi iz Čelopeka, nakon par godina vraća nam se i Ilija Marković, doskorašnji igrač Trnovice, a tu  je još jedan  novi-stari igrač Žarko Janković, koji  stiže iz tršićkog  Podrinja. Nenad Tomić, koji je prošao  mlađe selekcije zvorničke Drine, i  Nebojša Petrović su, takođe, momci od kojih mnogo očekujemo“, kaže Aleksandar  Vidaković, predsjednik FK Jardan.

On dodaje da ima još igrača  koji bi mogli ponijeti dres ovog kluba.

„Iako su nas napustila samo tri igrača, kojima želimo sreću u sredinama koje su izabrali: Aleksandar Andrić, Siniša Radović i Igor Danilović, mi želimo da imamo i jaku klupu, pa smo u pregovorima sa još nekim igračima, ali na koga će sve trener Lazo Janjić   moći da računa u sezoni 2024/25, znaće se tokom pripremnog perioda“, objasnio  je Vidaković.

Uporedo sa pravljenjem ekipe i dogovorom o realizaciji priprema, u Jardanu se vrijedno radi i na infrastruturi.

„Brojne radove na sanaciji klupskih prostorija smo uradili prošle godine: u svlačionicama je postavljena nova stolarija, uređeni su zidovi, novi krov... Ljetnju pauzu koristimo za uređenje sale za odmor i druženje i plan nam je da ti radovi budu završeni do septembra, do početka sezone. Naravno, ima tu i nekih radova na samom  terenu, ali sve će doći na red. Najbitnije je da smo mi složni i usmjereni na cilj koji smo sebi postavili“, zaključio je predsjednik FK Jardan.

Jardan je proteklu sezonu, sa 35 bodova,  završio na petom mjestu na tabeli Područne lige Birač.

Radovi na infrastrukturi, foto: Fejsbuk stranica FK Jardan

Radovi na infrastrukturi, foto: Fejsbuk stranica FK Jardan

Radovi na infrastrukturi, foto: Fejsbuk stranica FK Jardan