XS
SM
MD
LG
30.07.2024 Administrator DC

Turnir za ponos

Najbolji sa organizatorima

Sinoć u Gradišci je Završen ovogodišnji  Sunrise BetOle  Beach Volley Tour-a . 🌅

Pobjedu je odnijela ekipa Audris Knasas i Josip Pribanić ( par sastavljen od igrača iz Litvanije i Hrvatske ), njima je pripala nagrada od 5.000KM .

Drugo mjesto i nagradu od 2.000 KM je odnijela  ekipa iz Slovenije , Danijel Pokeršnik i Maj Nanut, a treće mjesto i 1.000 KM su osvojili Ivan Loz i Aleksandar Gavrilov (par iz Srbije).

Organizatoru su nam rekli:

,,Ovog ljeta smo živjeli naš san , a to su najbolje ekipe koje smo ikada gledali u našem regionu, pune tribine publike i mnogo vrhunske odbojke .

Nema sumnje da ćemo sagledati sve greške i da ćemo ih u sledećem i jubilarnom 5. Tour-u popraviti i da pomjerimo jako visoke granice koje smo postavili ovog ljeta na tri terena širom Republike Srpske . “

- U Gradišci smo sinoć uz pomoć fenomenalne ekipe iz @rekreativnaliga  ugostili ekipe iz cijeloga svijeta ( 10 država) i ostvarili sve zacrtane ciljeve i poklonili publici najbolju odbojku u kojoj su uživali na terenima BOK Jankovac.

Velika je čast i privilegija što smo imali veliku pomoć mnogobrojnih sponzora i mnogih ljudi velikog srca koji su prepoznali naš projekat i zajedno zakoračili sa nama u najljepšu odbojkašku priču u regionu.

Posebna zahvalnost ide  pokrovitelju turnira, predsjedniku Republike Srpske gospodinu Miloradu Dodiku ,

Hvala i nasim ostalim sponzorima i ljudima koji su uz nas !