XS
SM
MD
LG

Aleksandra Samardžić: Beskrajno sam zahvalna za priliku da se nađem ovdje

Veliko iskustvo za Samardžićevu Foto/ EJU

Džudistkinja Aleksandra Samardžić poražena je u drugom kolu olimpijskog turnira od Sani van Dajke, pete džudistkinje na svijetu u ovom trenutku.

Samardžićeva je savladala Larke Olsen iz Danske prije toga, a nakon što su se djelimično utisci slegli nakon borbe ona se zahvalila svima koji su je podržali na ovom putu.

- Jedna pobjeda i jedan poraz danas na Olimpijskim Igrama. Možda rezultat koji su mnogi predviđali i očekivali, ali ja sam, računajućii na sav trud i rad koji sam uložila u pripremama za ovaj nastup svakako željela i očekivala više. S druge strane, beskrajno sam zahvalna za priliku da se uopšte nađem ovdje i ponosna što sam se izborila za istu.

Kada su kvalifikacije završene, zahvalila sam se mojim najbližim ljudima, a sada se želim od srca i najiskrenije zahvaliti svim ljudima iz Bosne i Hercegovine, ali i regiona, koji su mi pisali i podržali me nakon objave da idem u Pariz. Ne možete ni zamisliti koliko mi je svaka poruka značila i koliko iskreno cijenim svu ljubav i podršku koju sam dobila. Najveće zahvale idu mojim Berkovićima i Hercegovini. Znala sam oduvijek koliko me ljudi iz moje male sredine vole i podržavaju, ali ovo što ste mi priredili ovih dana nikad necu zaboraviti, veliko hvala.

Period koji slijedi je rezervisan za odmor, druženje sa porodicom i prijateljima i punjenje baterija, ali vrlo skoro ću se vratiti onome sto najviše volim da radim.

Još jednom, od srca hvala svima, poručila je Aleksandra Samardžić.