XS
SM
MD
LG

Pokrenite ljeto na Igrištima

Igrišta, 7.8.2024. - Od 9. avgusta 2024. godine, ski centar „Igrišta“ zvanično otvara svoja vrata ljetnjoj sezoni. Povodom početka sezone, dvije uzbudljive atrakcije – panoramsko razgledanje šestosjedom i tjubing – biće dostupne potpuno besplatno za sve posjetioce na dan otvaranja, 9. avgusta. Ove atrakcije će biti na raspolaganju i tokom 10. i 11. avgusta, kao i svakog narednog vikenda uz povoljne vremenske uslove.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da uživate u prelijepom pejzažu i uzbudljivim avanturama na Igrištima, koja se nalaze na magistralnom putu Beograda - Jahorina. Ova atraktivna lokacija omogućava vam lak i brz dolazak do našeg ski centra. Po uzoru na Jahorinu i ski centar Igrišta ovog ljeta obezbijeđuju popust od 50 odsto za sve građane BiH uz pokaz ličnog dokumenta.

Svi zainteresovani mogu pratiti najnovije informacije o radnom vremenu i posebnim događajima putem naših društvenih mreža i zvaničnog sajta.

U sklopu naših planova za budućnost, radimo na brojnim razvojnim projektima koji će dodatno unaprijediti ski centar „Igrišta“. U okviru tih planova uključeno je punjenje jezera koje će osigurati izvanredne uslove za zimsku sezonu i mogućnost vještačkog osnježavanja. Takođe, radimo na asfaltiranju ulica, izgradnji pješačkih i biciklističkih staza koje vode do „Poljane“.

Na „Poljani“ će se nalaziti hangar, upravna zgrada, restoran i prodajna mjesta, dok će se na polazištu nalaziti restoran, ambulanta i ski oprema. Ovaj projekat predstavlja značajan korak naprijed za ski centar „Igrišta“ i doprinosi razvoju turizma i zimskih sportova u ovom području.

Sa novim sistemom vodosnabdjevanja i započetim punjenjem jezera, Igrišta će postati još atraktivnija destinacija koja pruža jedinstvene doživljaje i tokom zimske sezone. Vjerujemo da će ove inovacije značajno unaprijediti vašu posjetu.

Pozivamo vas da se pridružite našim atrakcijama, uživate u prirodnim ljepotama i otkrijete sve što ovaj ski centar ima da ponudi.