XS
SM
MD
LG

Međusobne pohvale Majevice i Famosa, Darko Vojvodić podržao rad kluba iz Lopara

Divna sportska srijeda u Loparama/ FK Majevica

Kup utakmice često ispišu lijepe fudbalske priče, naročito kada niželigaš ima priliku da dočeka jednu od boljih ekipa iz višeg ranga.

Takav je slučaj bio i ove srijede kada je u Lopare stigao Famos iz Vojkovića. Regionalac Republike Srpske je u jednoj od najvećih utakmica u posljednje vrijeme, zvaničnoj utakmici, dočekao jednu od najboljih ekipa Prve lige, Famos iz Vojkovića.

Potrudili su se u Majevici da ova utakmica bude organizovana na jako visokom nivou i zbog toga su im u Famosu izuzetno zahvalni.

- Fudbalski klub Famos se ovom prilikom želi zahvaliti ekipi Majevice iz Lopara na svesrdnom gostoprimstvu i pravom fudbalskom ambijentu. Od prvog do posljednjeg trenutka osjećali smo se poštovano. Jedna prava fudbalska predstava u kojoj su svi sudionici mogli da uživaju. Naša ekipa nije primila nijednu reč uvrede ni sa tribina, te je ovo primjer kako se treba dočekati rival. Želimo našem protivniku i u budućnosti sportskom prijatelju mnogo sreće u nastavku sezone i da ostvare sve zacrtane ciljeve, poručili su iz Famosa nakon utakmice.

Uzvratili su i domaći, koji su uz zahvalnost Famosu pohvalili i suđenje na čelu sa Veliborom Vidakovićem.

- Čestitamo ekipi Famosa na pobjedi, zahvaljujemo im se sto su svojim ponašanjem i igrom uveličali najveću fudbalsku utakmicu koju je Majevica odigrala u poslednjih dvadesetak godina. Želimo im mnogo sreće u nastavku. Sudijskoj trojci čestitamo na odlično obavljenom poslu. Najveća zahvalnost ide svim prisutnim navijačima koji su došli u velikom broju i svojim fer i sportskim navijanjem uljepšali utakmicu. Sve je proteklo u najboljem redu i bez ijednog ispada. Našim fudbalerima čestitamo što su ostavili srce na terenu i izgarali za svaku loptu. Ostaje nam samo da poželimo što više ovakvih utakmica u Loparama. Vukovi, bravo, poručuju iz Majevice.

Da se sve zaokruži potrudio se trener Darko Vojvodić koji je odlučio da kupovinom platinum kartice kluba podrži rad FK Majevica sa željom da nastave sa ulaganjima u razvoj kluba.