XS
SM
MD
LG

Svečano otvaranje ski centra “Igrišta” 
 
Juče je svečano otvoren ski centar “Igrišta,” čime je ozvaničen povratak ovog značajnog turističkog potencijala na mapu zimskih i ljetnjih destinacija. Ovo je prvi put nakon 40 godina da su “Igrišta” ponovo dostupna posjetiocima.
 
Radovi na obnovi ski centra započeti su 2022. godine, a dvije godine kasnije, “Igrišta” su spremna da postanu regionalna okosnica za razvoj turizma. Već ovog ljeta, posjetioci mogu uživati u panoramskoj vožnji šestosjedom i tjubingu, dok će u zimskom periodu moći da isprobaju modernizovane staze koje su prilagođene najvišim standardima za skijanje i bordanje.
 
Svečanom otvaranju prisustvovali su visoki zvaničnici Republike Srpske, uključujući predsjednika Milorada Dodika, premijera Radovana Viškovića, ministre, gradonačelnike, načelnike, kao i mnogobrojne goste. Njihovo prisustvo i podrška naglašavaju važnost ovog projekta za cijeli region.
Uz Jahorinu, “Igrišta” će ove zime postati nova destinacija za ljubitelje zimskih sportova, privlačeći turiste iz cijelog regiona.
 
Svi prisutni su, zajedno sa zvaničnicima, obišli ski centar, čime je zvanično započela nova era za “Igrišta,” koja će zasigurno postati omiljeno mjesto za okupljanje, stvaranje uspomena i uživanje u prirodnim ljepotama naše zemlje.