XS
SM
MD
LG

Radnik predstavio plan i generalnog sponzora za novu sezonu

Foto/ Semberija info

Klub malog fudbala „Radnik“ iz Bijeljine danas je održao konferenciju za medije na kojoj je javnost upoznata sa stanjem u ovom sportskom kolektivu i na kojoj je predstavljen novi generalni sponzor kluba. KMF „Radnik“ je imao veoma aktivnu ljetnju pauzu tokom koje je okosnica ekipe iz prethodne dvije sezone napustila tim a uprava kluba odlučila da podmladi ekipu i da u jednom novom sastavu započne sezonu 2024/25. futsal Premijer lige BiH.

-Napustili su nas najiskusniji igrači, oni koji su tokom prethodne dvije godine nosili našu ekipu do velikih uspjeha na domaćoj futsal sceni pa sve do evropske Lige šampiona. Davor Arnautović će u novoj sezoni nositi dres ekipe FC „Mostar SG“ dok su Pavlović, Marinković, Ružičić i Pavić pojačali ekipu KMF „Brod“, novog člana Prve futsal lige RS. Mi ćemo ove sezone šansu dati mlađim igračima i sa te strane možemo reći da smo okupili najbolje futsalere sa područja Semberije i okolnih gradova. Za sada smo doveli  četiri pojačanja: Pavle Radić i Filip Blagojević iz Zvornika, Vahid Mrkaljević iz Brčkog i Slobodan Đurđić koje je nastupao za KMF „Beli anđeo“. Prelazni rok nije završen i moguće je da ćemo u narednih desetak dana, ako stručni štab ukaže da je tako nešto potrebno, dovesti još jedno ili dva pojačanja“, rekao je Mirza Junuzović, sekretar KMF „Radnik“ Bijeljina potvrdivši da je stručni štab bijeljinskog premijerligaša ostao u istom sastavu iz prošle sezone: Perica Trifković, Zdravko Vujić i Predrag Zarić.

KMF „Radnik“ i kompanije „Bet Ole“ danas su potpisali sponzorski ugovor kojim je Radnik dobio generalnog sponzora u naredne tri sezone sa mogućnošću produženja ugovora.
-Uz navedena igračka pojačanja koja će ove sezone igrati za KMF „Radnik“ vjerujem da je i naša kompanija značajno pojačanje za šampionski tim Radnika. „Bet Ole“ je dosljedan svojoj politici podrške kako amaterskim tako i profesionalnim sportskim društvima. Šampione nije teško prepoznati tako da mogu izraziti zadovoljstvo da su dva šampionska tima danas potpisala ugovor o međusobnim pravima i obavezama. Mi smo tu i bićemo na raspolaganju futsalu u Bijeljini“, izjavio je Miodrag Todorović u ime „Bet Ole“.

Kapiten u novoj sezoni biće Stefan Rakić, sportista koji je kao mlad stasavao uz zvijezde bh. futsal scene a ove sezone će on imati ulogu lidera nekim novim momcima. On je istakao da je ovosezonski cilj ekipe KMF „Radnik“ plasman u doigravanje Premijer lige BiH, odnosno među šest najboljih futsal ekipa u BiH.

Semberija info