XS
SM
MD
LG

Izvlačenje parova osmine finala Kupa „dr Milan Jelić“

Sutra žrijeb Kupa FSRS FOTO: arhiva sportdc

Izvlačenje parova osmine finala Kupa Republike Srpske „dr Milan Jelić“ biće obavljeno sutra u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske u Banjaluci s početkom u 12 časova.
Utakmice će biti odigrane u srijedu, 2. oktobra, a prema Propozicijama Kup takmičenja za sezonu 2024/25. žrijeb će biti poludirigovan. Prednost domaćeg terena imaće ekipe koje se takmiče u nižem rangu, a ukoliko su protivnici iz istog ranga onda se gleda trenutni plasman i slabiji tim na tabeli „dobija“ domaćinstvo.
U konkurenciji za pehar masovnijeg takmičenja u Republici Srpskoj ostalo je 16 klubova i to: Radnik (Bijeljina), Borac (Banjaluka), Sloga (Doboj), Rudar Prijedor, Leotar (Trebinje), Kozara (Gradiška), Modriča Alfa, Sutjeska (Foča), Borac (Kozarska Dubica), Laktaši, Famos (Istočna Ilidža), Sloboda (Mrkonjić Grad), Romanija (Pale), Ilićka 01 (Brčko), Borac (Šamac) i Stakorina (Čajniče). 
Igra se samo jedna utakmica, a ukoliko poslije 90 minuta pobjednik ne bude odlučen, automatski će se izvoditi jedanaesterci.