XS
SM
MD
LG

Svi odlaze, a tandem VV stoji postojano! Šta čekaju?

Partizan je navodno dobio novog trenera. To je Savo Milošević, nekadašnji as ovog kluba. Dakle, naslediće Aleksandra Stanojevića koji je nakon one blamaže protiv Crvene zvezde napustio Humsku ulicu.

Možda sportska javnost u narednim dana i sazna sa kim je Savo pregovarao i dogovorio dolazak?

 Ne zna se ni ko je usvojio ostavku Stanojeviće vu?  Da li Upravni odbor ili nedodirljivi dvojac Partizana Milorad Vučelić i Miloš Vazura.

Njih dvojica već čitavu deceniju ruše Partizan, od njega su napravili bukvalno ruševine. Može im se.

Klub su njih dvojica. Statut im je omogućio da se ponašaju kao da su vlasnici kluba iz Humske.

Niko ih ne može smijeniti! Zabetonirali su se u klubu,  a Partizan propada.

Nedavno se u Partizan vratio i Ivica Ilijev. I kod njega je nejasno ko ga je vratio? Da li tandem VV ili neko treći.

Odmah po dolasku Ilijev je izvrijeđao sadašnje Partizanove igrače, pristigle iz inostranstva. Oni su, prema njemu, amateri, neznalice...

Dobro, on tako misli, a da li je možda prozvao one koji su doveli te igrače. Pa nisu sami dolazili, ili jesu? Da li je Ilijev razmišljao kada ih je okarakterisao kao neznalice, da ti fudbaleri moraju da vuku, barem do zime ovaj posrnuli klub? Očito je da nije! A trebao je!

Pitamo ga, da li zna ko je bio zadužen za njih, Ivica Kralj, doskorašnji Partizanov sportski direktor ili neko drugi? Ugovori veliki!?, Ne nego će biti mali. Ko se tu sve ugrađivao?

Nakon Zvezde i sramote Partizanove nastradao je Vanja Radinović, direktor Omladinske škole Partizana. Smijenio ga je Ivica Ilijev za koga, ponavljam, ne znamo ko ga je doveo.

Za Radinovića znamo ko ga je otjerao? Škola ne radi dobro. To je obrazloženje. Pa da ne radi, a Aleksića (ponikao u Partizanu) Radnički iz Kragujevca proda za 3,5 miliona evra. Partizanovi genijalci rekli nije dovoljno talentovan za Partizan. Pocijepajte diplome! Koliko ima još takvih, koliko je mladih igrača glavom bez obzira napustilo klub. Nema više one odanosti Partizanu.

Treniraš igrače koji ti otvoreno govore da navijaju za Crvenu zvezdu, u mlađim kategorijama, a ti se praviš lud. Pa vide klinci da mogu, pa zašto ne bi! Može im se! Umjesto izlaznih vrata i Partizan na njih troši resurse!

Došao je Partizan u situaciju da se razmišlja šp principu - kad može tandem VV da uništava nešto iza čega stoji armija navijača, pa mogu i igrači, treneri, rukovodioci...

Postavlja se i pitanje koliko ima u samom rukovodstvu sličnih ''izdajnika''. Sigurno da ih nije mali broj.

Pa da misle dobro Partizanu svi članovi Upravnog odbora, sem tandema VV, bi podnijeli ostavke, pa bi se morala zakazati klupska skupština, pa sve krenuti nanovo. Samo, nema čini se obraza da se to uradi. Postavlja se pitanje pa da li je njima toliko dobro u ovakvom Partizanu, da se drže čvrsto za fotelje? Odgovor možete sami donijeti poštovani čitaoci.

Nadam se da će Đorđe Tomić, predvodnik ovog '' Apela za spas Partizana'' sa ostalim asovima izgurati priču i skloniti VV tandem. Ne na silu, sila nije svojstvena Partizanu. Nadam se da će se oni dozvati pamti i otići, a prije toga neka nam Savo i Ivica kažu sa kim su pregovarali. Bojim se da će pojaviti nedodirljivi VV... Sapunica će se nastaviti.

Svi odlaze, a njih dvojica...