XS
SM
MD
LG

Simić ljut nakon poraza

Fudbaleri Slavije, neće po dobrom pamtiti gostovanje kod Rudar Prijedora, u 4. kolu Lige za šampiona. Poraženi su sa 4:0. Visoka, i kako kaže trener Slavije Goran Simić, aposlutno zaslužena pobeda domaćina. Njegova ekipa je nastupila, praktično, sa trećom postavom i više nije mogla. I pored toga, Simić je po završetku susreta bio izuzetno ljut.

-Čestitam domaćinu. Odigrali su muški, hrabro, borbeno, agresivno. Nemam ni jednu primedbu na njih, ali imam na suđenje. Nije imao isti kriterij kod prekršaja. Svirao je Rudar Prijedoru penal, a mnogo teži pre kršaj za nas, u šesnaese trcu domaćina – nije... Ne znam zašto sudijama to treba??!! Neću čak ni reći da je želeo da pomogne domaćinu. Nije bilo potrebe... Videlo se da su, u ovom momentu, bolji i da će slaviti. Zbog toga sam bio veoma ljut. Šta bi bilo da je utakimica nešto odlučivala, upitao se Simić?

Nezadovoljan je on bio i činjenicom da je na meč sa Rudar Prijedorom stigao na dan utakmice, a njegovi mladi igrači jednostavno nisu mogli podneti teret igre. Nastupila je Slavija bez sedam – osam standardnih fudbalera, pa su priliku dobili i igrači koji su ove godine daleko od terena.

-Na žalost ,povrede su učinile svoje, a imali smo i kažnjenih igrača. Nismo mogli izdržati sve ovo. Kada po gledam sastav, izgleda da smo igrali sa trećim timom. Želim da napome nem da ovim ne umanjujem pobe du Rudar Prijedora. Govorim o našim problemima. Imali smo u timu mlade , neiskusne igrače i to smo plati li visokim porazom. Zatvaramo knjigu sa Rudar Prijedorom i okrećemo se novom susretu,a to je zvornička Drina. Vratiće nam se neki fudbaleri i verujem da ćemo se na pravi način suprostaviti Zvorničanima. Želimo te bodove i hoćemo da popravimo utisak iz Lige za šampiona , jasan je Goran Simić.

Dragan Radović i Goran Simić


Tekstilac Kort 1 : 5 Zvijezda 09
Drina 2 : 2 Slavija
Rudar Prijedor 3 : 0 Podrinje
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Zvijezda 09 32 25 6 1 81
2 Rudar Prijedor 32 21 8 3 71
3 Drina 32 11 13 8 46
4 Slavija 32 11 12 9 45
5 Tekstilac Kort 32 10 9 13 39
6 Podrinje 32 10 6 16 36