XS
SM
MD
LG

Fudbalski sudija, atletičar,rukometaš...

Jedan od najsvestranijih sportista u Čelincu je Bane  Đermanovića. Bane je prije nekoliko dana trčao trku povodom dana opštine Čelinac i u sjajnoj konkurenciji profesionalnih dugoprugaša uspio da zauzme sjajno 8 mjesto,ispred olimpijke Lusije Kimani.

E sad, ovaj odlični atletski rezultat nije jedini dobar  rezultat ovog fudbalskog sudije, naime Bane je osvojio sa ORK Čelinac prvo mjesto u Drugoj ligi RS i izborio  plasman u Prvu ligu RS. Da dobro ste pročitali fudbaler, fudbalski sudija, atletičar i rukometaš, ukratko sigurno najsvestraniji sportista u Čelincu.

Poznato je svima da je Bane fudbaler, ovaj rezultat dokazuje da je atletičar amater, ali kako je postao rukometaš i osvojio svoju prvu profesionalnu titulu u poznim sportskim godinama. Tokom prošlogodišnjih priprema priključio se rukometašima kako bi se spremio za polaganje zahtjevnih sudijskih normi i tu je počela ljubav prema rukometu i malom - velikom Klubu.

Osim što se odlično spremio za norme i položio, postao je i desno krilo i dao svoj veliki doprinos osvajanju titule. Davao je golove, igrao je, bodrio kolege sa klupe, ali nemjerljiv doprinos je dao svojom upornošću, odricanjem, voljom i odličnim ljudskim kvalitetima. 
 

Bane Đermanović