XS
SM
MD
LG

Policajci sa visokim ambicijama u debitantskoj sezoni

KMF Policajac, osnovan prije nekoliko mjeseci, sa visokim ambicijama dočekuje početak Druge lige Republike Srpske grupa ''Zapad''.

Iskusna ekipa, koja će svoje utakmice igrati u dvorani u Mrkonjić Gradu, u svojim redovima ima nekoliko provjerenih imena koji su nastupali u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, te na osnovu toga i gaje ambicije da mogu odmah u Prvu ligu Republike Srpske, a kroz par sezona i u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Za Policajac će u novoj sezoni igrati između ostalog igrati i Dragan Verić, Milenko Devušić, Zoran Stanivuković, Nebojša Radosavac, Nemanja Kokanović, Slađenko Janković i drugi, koji su javnosti poznati po nastupima u dresu KMF Čelinac i KMF Sokrates u premijerligaškom društvu.

- Mislim da smo dovoljno spremni za ligu, jer treniramo već dva mjeseca. Ambicije su nam da prve godine uđemo u Prvu ligu Republike Srpske, a da onda kroz tri godine zaigramo i u Premijer ligi. Ekipa se odlično poznaje, sedam-osam igrača već dugo igra zajedno, što po turnirima, što po klubovima, te je to naša prednost. Dosta smo iskusna ekipa, Radosavac, Kokanović, Stanivuković, Devušić, bivši reprezentativac Janković i ja smo igrali u Čelincu Premijer ligu, a neki su igrali i za Sokrates. Poznajemo i ostale ekipe u ligi jako dobro, i na osnovu toga mislim da i imamo najbolju ekipu u ligi, rekao je za naš portal prvotimac KMF Policajac, Dragan Verić.

Prvu utakmicu u novoj sezoni KMF Policajac igraće na domaćem terenu protiv KMF Gradiška, a utakmica se igra u nedelju od 19,00.

Igrački kadar: Dragan Ćibić, Milenko Devušić, Bojan Dobrijević, Želimir Đukarić, Miroslav Đuranović, Nikša Gligić, Slađenko Janković, Nemanja Kokanović, Zoran Kulišić, Mihajlo Maletić, Enis Mušanović, Nebojša Radosavac, Zoran Stanivuković, Perica Trifković, Dragan Verić, Obrad Stojanović, Borislav Šarić, Dragoslav Vučić

Trener: Srđan Tomašević

Predsjednik: Borislav Šarić


Čelinac 6 : 4 Viktorija
Policajac 1 : 3 Jošavka
Starčevica 7 : 3 Gradiška
Sokrates 2 : 3 Ljubić
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Policajac 14 11 2 1 35
2 Viktorija 14 9 0 5 27
3 Čelinac 14 7 1 6 22
4 Starčevica 14 6 2 6 20
5 Jošavka 14 6 2 6 20
6 Gradiška 14 6 0 8 18
7 Sokrates 14 3 1 10 10
8 Ljubić (-4) 14 4 0 10 8