XS
SM
MD
LG

28.09.2019 16:00
Norwich City Norwich
2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Pl: Pobjede favorita, gol Milivojevića

28.09.2019 Đ. MaleÅ”ević

Foto: Premier Leauge

U sedmom kolu Premijer lige, za sada nije bilo iznenađenja i favoriti su ostvarili pobjede.

U prvom meču dana, Liverpul je slavio kod Å efild Junajteda sa 1-0. U prvom poluvremenu jedino vrijedno pomena bila je stativa Manea. U nastavku je bilo Å”ansi sa obje strane. Å efild je bio bliži golu ali je na kraju Vajnaldum uz dosta sreće pogodio za tri boda svog tima.

Čelsi je kao domaćin savladao ekipu Brajtona sa 2-0. Plavci su dominirali u prvom poluvremenu ali je Rajan sjajno branio. U nastavku su slomili otpor rivala. Prvo je Žoržinjo pogodio iz jedanesterca da bi Vilian pogodio za 2-0.

Totenhem je kao domaćin savladao Sautempton sa 2-1. Meč je počeo sjajno za domaće. Son je uposlio Endombelea, koji je pogodio za 1-0. Orije potom pravi glupost i dobija drugi žuti karton. Ubrzo su gosti iskoristili brojčanu prednost te su pogotkom Ingsa doÅ”li do 1-1. Do kraja prvog poluvremena Kejn je pogodio, za ipostaviće se pobjedu svog tima.

Kristal Palas je kao domaćin savladao Norič sa 2-0. Prvi gol postigao je Lka Milivojević iz penala a drugi je dao Tausend. Aston Vila i Barnli odigrali su 2-2, kao i ekipe Bormta i Vest Hema. Vulvsi su kao domaćini sa 2-0 savladali ekipu Votforda.

Međunarodni fudbal Međunarodni fudbal Engleska: Premier League Crystal Palace Norwich City
edisefer je podelio utakmicu
EnverBajrica je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača