XS
SM
MD
LG

Pregled 19. kola Super lige Srbije

Danas su odigrane utakmice 19. kola Super lige Srbije u fudbalu, u kojima nije bilo većih iznenađenja. Lider na tabeli Crvena Zvezda gostovala je u Subotici kod Spartaka, gdje je slavila 3:1. Gosti su golovima Gobeljća i Bena do odmora stekli prednost od dva pogotka, u nastavku Ben je poviso na 3:0, da bi Cecarić ublažio poraz domaćih golom u sudijskoj nadoknadi. Drugoplasirani Radnički gostovao je kod Voždovca, gdje je pogotkom Stanisavljevića sa bijele tačke slavio minimalnu pobjedu 1:0.

Minimalnu pobjedu slavio je i Partizan koji je zahvalujući golu Rikarda Gomeša savladao Zemun 1:0. Većih problema nije imao Čukarički koji je kao domaćin savladao Bačku 3:0, a sigurna na domaćem terenu bila je i Mladost koja je porazila Dinamo 2:0. Napredak i Proleter podijelili su bodove, odigravši 1:1, a istim rezultatom završena je i utakmica između Vojvodine i Mačve. Zahvaljujući golu Pantelića iz 37. minuta Radnik je kao domaćin slavio protiv Rada. 

Sa 53 boda Crvena Zvezda je lider na tabeli, devet manje ima Radnički, dok je Partizan treći sa 40. Na posljednjem mjestu i dalje je Dinamo koji je ostao na 7 bodova.