XS
SM
MD
LG

Solarni fudbalski klubovi, pare na sunce

Sjednica GFS Doboj

U sklopu priprema za godišnju Skupštinu GFS Doboj održana je sjednica Izvršnog odbora , a na kojoj je doneseno nekoliko važnih zaključaka.

Jedan od najbitnijih odnosi se na klubove koji nisu uplaćivali kotizaciju za takmičenje i to dvije do tri sezone. Kako je broj klubova koji nisu izmirili osnovnu obavezu za takmičenje, koji su pod okriljem Gradskog fudbalskog saveza Doboj veći od pedeset procenata , članovi Izvršnog odbora decidno su donijeli odluku da svi klubovi koji ne izmire dugovanja nakon trećeg kola proljećnog dijela prvenstva budu suspendovani do izmirenja obaveza. Ovo, jednostavno, mora da se uradi, rečeno je na sjednici, kako bi se konačno nakon više sezona klubovi natjerali da izmire osnovne obaveze prema Savezu.

-Ne možemo više tolerisati obrazloženja čelnika klubova kako nemaju finansijska sredstva za izmirenje dugova prema Savezu a svi imaju sredstva za kupovinu po nekoliko gajbi piva za čašćenje nakon utakmica. Sada mopramo biti odlučni i svima koji se ogluše o ovu odluku zabraniti dalje takmičenje – istakli su članovi Izvršnog odbora.

Na sjednici je odlučeno da se sjednica redovne Skupštine GFS Doboj održi 25. aprila na kojoj će se razmatrati izvještaji o radu i finansijskom poslovanju u protekloj godini kao i program rada u ovoj godini.

Komesar za takmičenje u GFS Doboj Goran Stojanović upoznao je članove Izvršnog odbora o održanoj Konferenciji klubova u Podnovlju . On je istakao da je prvo kolo u nastavku prvenstva proteklo bez problema te da je odigrana kup utakmica u Boljaniću, gdje su Ozrenski sokolovi savladali Polet iz Podnovlja sa 5:2. On je rekao da se u narednim kup utakmicama sastaju Ozrenski sokolovi i Borac ( Kotorsko), odnosno BSK (Bušletić) i Hajduk (Kožuhe).

Za novog sekretara GFS Doboj imenovana je Aleksandra Sofrić umjesto Bože Lazića, kome je istekao ugovor o radu.


Polet 3 : 4 Ozrenski sokolovi
Liješće 4 : 2 Zadrugar
Željezničar 0 : 3 Zborište
4. juli : Radnički
Konačna tabela
Poz Tim UT PB N PR BOD
1 Ozrenski sokolovi 14 10 2 2 32
2 Polet 14 9 1 4 28
3 Zborište 14 8 2 4 26
4 Zadrugar 14 6 3 5 21
5 27. Juli (-3) 14 6 3 5 18
6 Liješće 14 4 4 6 16
7 Željezničar (-3) 14 3 1 10 7
8 4. juli (-3) 14 1 2 11 2
9 Radnički 0 0 0 0 0