XS
SM
MD
LG

Poslednji meč na krovu u ovoj sezoni odlučujući za Zmajeve!

Fudbaleri Voždovca će poslednju utakmicu pred svojim navijačima u sezoni 2018/19 odigrati sutra od 16 časova protiv ekipe Bačke. Bačka dolazi na “Krov” po bodove spasa za beg iz zone ispadanja, dok Zmajevi žele da ostave bodove na Krovu i osiguraju siguran opstanak u Superligi Srbije.

Gotovo nemoguće deluje da je Voždovac tim koji će pri kraju sezone morati da osigura opstanak u ligi i koji je još uvek ugrožen, ali Zmajevi plaćaju danak lošoj sezoni koja se ne pamti u klubu.Pored svega, igrači spremno dočekuju utakmicu protiv Bačke sa željom da i matematički osiguraju opstanak i spremnije krenu u pripreme za sledeću sezonu u kojoj se očekuje da Voždovac pred sebe opet postavi najviše domete.

Jedan od motora ekipe koja nema poraz na svom stadionu u prolećnom delu prvenstva bio je i Dragoljub Srnić, koji je siguran u sebe i saigrače, pogotovo kada igraju na svom stadionu.

– Nepobedivi smo na krovu i ne sumnjam da će tako ostati i sutra. Siguran sam da ćemo sutra i matematički osigurati opstanak i tako omogućiti sebi da rasterećenije dočekamo kraj sezone i zadnju utakmicu. Mogli smo i mirnije ući u ovaj deo prvenstva, ali nažalost nisu se poklopili neki rezultati i sada smo u situaciji u kojoj jesmo. Voždovac po igračkom kadru i organizaciji kluba zaslužuje da bude u samom vrhu tabele, nadam se da ćemo ovu sezonu što pre ostaviti iza nas i vratiti klub tamo gde zaslužuje da bude.

Dragan Aničić je svestan pritiska koji obe ekipe imaju pred utakmicu, ali veruje u svoj tim.

– Bačka je ekipa koja je u nezavidnom položaju, ali to je njihova stvar, mi ćemo učiniti sve što je do nas da i na ovoj utakmici kao i na prethodnim na Krovu ostanemo nepobedivi. Želimo da se od svojih navijača oprostimo pobedom i da osiguramo status Superligaša. Ekipa kompletna dočekuje meč, eventualno Borko Duronjić neće biti u timu zbog manje povrede.

Meč između Voždovca i Bačke igra se na stadionu Voždovca u u subotu, 11. maja od 16 časova.