XS
SM
MD
LG

Remi Kozara - Sloga

Kozara - Sloga

Na Gradskom stadionu u Gradišci u danas odigranoj utakmici 9. kola Lige za prvaka I lige Republike Srpske pred manje od sto gledalaca FK Kozara i Sloga iz Gornjeg Crnjelova podijelili su bodove odigravši 0-0.

Kasnio je početak utakmice nekih petnaestak minuta zbog kvara na autobusu kojim su fudbaleri Sloge doputovali u Gradišku, no čim je počelo krenulo je u dinamičnom ritmu. Već u prvoj minuti Novaković izbjegava ofsajd zamku, i izlazi pred Bodirogu, ali pogađa vanjski dio mreže. Odmah uzvraćaju gosti preko Labovića, a dva minuta kasnije Matović pokušava iz slobodnog udarca, ali lopta odlazi zamalo preko Modićevog gola. U 9. minuti nakon kornera Ostojić ne uspijeva doći do lopte u petercu Sloge. Nekoliko minuta kasnije odličan prodor Kukića po desnoj strani, ulazi u šesnaesterac, ali odbrana gostiju ga krajnjim naporem blokira. Uzvraća Sloga dobrim kontranapadom, ali JE Labović neprecizan. Igra se u visokom ritmu na obe strane, ali odbrane na vrijeme intervenišu. Pokušava Glišić sa dvadesetak metara, ali je Bodiroga siguran. Na drugoj strani pokušava Labović, ali je Modić danas na nivou.

Drugo poluvrijeme prolazi u istom ritmu. Obe ekipe se nadigravaju, igra se brzo, ali sve kombinacije i jednih i drugih odbrane na vrijeme zaustavljaju. Pokušava Kozara preko Glišića i Petkovića, dok gosti prijete preko Labovića i Stokića, ali se rezultat do kraja utakmice ne mijenja.

Ostalo je još jedno kolo do kraja prvenstva. U posljednjem 10. kolu Lige za prvaka I lige Republike Srpske koje se igra sljedeće subote 8. 6. 2019. godine fudbaler Kozare putuju u Janju, gdje će im domaćin biti ekipa Podrinja.

Kozara - Sloga 0:0

FK Kozara (Gradiška): Modić S., Petrović O. (od 81. min. Komljenović D.), Raspudić B., Maksimović S., Lolić D. (od 71. Kukavica A.), Kukić M. (od 64. min. Šakić M.), Glišić D., Gavrić N., Ostojić B., Novaković M., Petković V., trener Janković I., nisu igrali: Dončić D., Gvozden S., Đurić L., Stjepanović N.

FK Sloga (Gornje Crnjelovo): Bodiroga B., Benović V., Matović N., Ristić D. (od 78. min. Macanović S.), Labović M., Stokić J., Mazć N.( od 67. Miljković M.), Krmar I. (od 90. min. Jovanovic S.), Mihajlović B., Popović D., trener: Hadzic S., nisu igrali: Novaković P., Panić B., Zlatković D.


Željezničar Sport team 3 : 1 Borac
Kozara 0 : 0 Sloga
Rudar Prijedor 3 : 0 Podrinje
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Borac 31 24 5 2 77
2 Sloga 31 17 6 8 57
3 Željezničar Sport team 31 16 3 12 51
4 Rudar Prijedor 31 13 8 10 47
5 Kozara 31 12 8 11 44
6 Podrinje 31 9 5 17 32