XS
SM
MD
LG

Banja Luka želi trofej

ŽFK Banjaluka

Fudbalerke Banja Luke sutra će od 17:00 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini odmjeriti snage protiv domaćeg Radnika u finalu Kupa Republike Srpske. Ekipa Željka Durića će tako pokušati sezonu krunisati sa trofejom i drugi put uzastopno pokušati odvući pehar Srpske u svoj grad.

- Sutra nas očekuje jako važna utakmica sa dosta poznatom ekipom Radnika iz Bijeljine. Svakako da će to biti veoma zanimljiv meč i dosta borbe sa obe strane kao i prošle godine kada smo mi osvojili trofej. Naravno branimo trofej, nadamo se da ćemo uspjeti i da ga odbranimo i da sezonu krunišemo na najbolji mogući način. Mi ćemo dati svoj maksimum kao i u svakoj utakmici što dajemo, tako da vjerujem u svoj tim i znam da uspjeh neće izostati, rekla je Vladana Barać, igračica Banja Luke.

Sudijsku trojku na meču će predvoditi Milana Marković iz Šekovića, njeni pomoćnici su Nevena Marković iz Šekovića i Suzana Borić iz Milića. Dužnost četvrtog sudije obavljaće Vesna Maletić sa Pala. Delegat utakmice je Biljana Đurić iz Brčkog.