XS
SM
MD
LG

U Vojvodinu stigao i Eze Vinsent

Foto: FK Vojvodina

Posle jučerašnje pobede nad ekipom Triglava rezultatom 2:3 (0:0), šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović danas je ponovo dao lakše pre podne svojim igračima. Umesto treninga, crveno-beli će ponovo imati jednočasovni relaksacioni boravak u bazenu, a na teren će istrčati tek u 18:30 časova, za kada je zakazan popodnevni trening u Termama Čatež.

U vreme dok su crveno-beli juče igrali protiv Triglava, u hotel „Terme“ stigao je njihov saigrač Eze Vinsent, koji je konačno rešio problem sa slovenačkom vizom i tako se priključio pripremama svog tima. Zajedno sa lakše povređenima Markom Đurišićem i Mirkom Topićem, kao i Nikolom Vasiljevićem, on je danas odradio lakši prepodnevni trening, kako bi se što brže uključio u trenažni proces koji je uspostavio Nenad Lalatović. U taboru Vojvodine sada nedostaje još samo Miodrag Gemović i očekuje se da će se i on uskoro pridružiti crveno-belima u Sloveniji.

Ono što takođe može da raduje navijače Vojvodine jeste to što izgleda da povreda članka Nikole Vasiljevića ipak nije toliko strašna kako se u prvi mah učinilo, iako on sigurno još neko vreme neće moći da radi zajedno sa ekipom