XS
SM
MD
LG

Brković bivši prvotimac Tekstilca: Telefonski su me obavijestili da ne računaju na mene

Milan Brković kome je ovog ljeta istekao ugovor više nije igrač derventskog prvoligaša Tekstilca, a da se više ne računa na njega saznao je putem telefonskog poziva, govori dojučerašnji prvotimac Dervenaćana.

„Zaista razočaravajući potez aktuelne Uprave, koja se samo jednim pozivom oglasila i rekla da ne računa na mene. Ne smatram da trebam imati neki poseban status i slično, jednostavno toliko godina sam proveo u klubu u svim selekcijama i dostojanstveno bi bilo da sjednemo i razgovaramo, pa na kraju krajeve i raziđemo se“, kaže Brković.

U međuvremenu su se iz Tekstillca oglasili, te istakli kako je ranije odlučeno da se na pojedine igrače, kako zbog različitih ambicija, tako i zbog nezalaganja i nediscipline, ne računa, pa naredne sezone u plavom dresu neće igrati Ozren Perić (Modriča Alfa), Dragiša Stanić, Zlatko Duspara (Modriča Alfa), Miloš Đorđević, Milan Brković i Igor Susaković (otisnuo se u inostranstvo gdje će nastupati za jednog niželigaša).

 „Žao mi je što tu više nema Zlaje (Zlatko Duspara), Susaka (Igor Susaković napustio klub) , a navodno pred odlazkom su još neki momci. Nije lijepo da odlaze naši momci, djeca  kluba“, zaključio je Brković.

Prema riječima Milana, dres kluba naredne sezone neće nositi ni njegov brat Suzan Brković.


Tekstilac 0 : 0 Drina
Alfa Modriča 3 : 0 Sutjeska
Slavija 4 : 0 Sloboda
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Alfa Modriča 32 10 12 10 42
2 Slavija 32 11 9 12 42
3 Tekstilac 32 9 12 11 39
4 Drina 32 9 10 13 37
5 Sutjeska 32 9 7 16 34
6 Sloboda 32 4 7 21 19