XS
SM
MD
LG

Predrag Rogan: U Šabac po ceo plen

Nije bilo mnogo vremena za slavlje nakon pozitivnog rezultata protiv Partizana. Ekipa Napretka se već uveliko sprema za utakmicu 5.kola Linglong super lige u Šapcu.

Mačva i Napredak će snage odmeriti u nedelju 18.avgusta sa početkom u 20:00 časova, i šef stručnog štaba Napretka Predrag Rogan potpuno je svestan težine predstojeće utakmice, kao i nezgodne Šabačke publike:

" To je izuzetno teško gostovanje. Mačva ima dosta dobrih pojedinaca, što igrača koji su dugo u klubu, što novajlija.

Na prethodnoj utakmici moji momci su dokazali prvo sebi šta i koliko mogu, kao i da su prethodni negativni rezultati bili plod nekog lošeg sticaja okolnosti.

Trenira se punom parom,i ostaje samo da vidimo kakvo je stanje sa pojedinim igračima koliko su spremni za utakmicu.

Utakmicom protiv Partizana, Napredak je postavio standarde ispod kojih ne bi trebalo da ide. Očekujem jednu izuzetno tešku utakmicu, gde će verovatno taj psihološki momenat lošeg starta i opterećenja rezultatom biti presudan.

Mislim da smo mi tu u prednosti i nadam se pozitivnom rezultatu u Šapcu.

Miloš Ožegović, fudbaler Napretka, jedan deo svoje karijere je proveo u Mačvi, i poznaje okolnosti pod kojim će ekipa nastupiti u nedelju:

" Publika je njihov dvanaesti igrač. Što se nas tiče, mi u Šabac odlazimo na krilima dobrog rezultata protiv Partizana i idemo da dokažemo svima da to nije bilo slučajno, tako da se nadam pozitivnom ishodu i da ćemo uzeti sva tri boda".

Utakmica Mačva-Napredak igra se u nedelju 18.avgusta sa početkom u 20:00 časova na stadionu u Šapcu.