XS
SM
MD
LG

Real bolji od Barselone

Real iz Čajniča

Juče su u Balon sali završena sportska nadmetanja ovogodišnjeg izdanja Velikogospojinskih svečanosti. U finalu veterana ekipa "Stakorine" je deklasirala ekipu "Kamena" čak sa 8-1. Najbolji igrač turnira je Bogoljub Bato Dačević, najbolji golman je Slaviša Drašković, a najbolji strijelac Brane Tomić.

Ipak najviše pažnje je privuklo finale dječaka u kojem su se takmičile ekipe sastavljene od podmlatka FK Stakorina, "Real Madrid" i "Barselona". Slavio je "Real Madrid" nakon boljeg izvođenja penala. Istakli su se golmani Srđan Leković i Filip Janjić.

"Evo za ova tri dana vidjeli smo dosta lijepih poteza i dosta mladih nada. Moja ekipa je nizala pobjedu za pobjedom. Mogu se pohvaliti da za čitava tri dana turnira nismo primili niti jedan gol. Borili smo se lavovski i svi smo htjeli to prvo mjesto. Da nije bilo mojih saigrača Ognjena, Gorana, Sergeja i Nikole, naravno ovo ne bi bilo moguće postići.", rekao nam je Luka Klisura, kapiten čajničkog Reala.

Takođe održana su takmičenja u bacanju kugle, navlačenju konopca i skoku u dalju iz mjesta. Kuglu je najviše bacio Njegoš Perišić., najduže je skočio Ljubiša Šubara, a u navlačenju konopca najjači je bila ekipa "Crni vrh"

Pobjednička veteranska ekipa