XS
SM
MD
LG

Milojević: Tri boda su najvažniji

Šef stručnog štaba Crvene zvezde izneo je utiske posle meča protiv Inđije u kojem je crveno-beli tim slavio rezultatom 2:1, a golove za naš tim postigao je Milan Pavkov iz jedanaesteraca.

– Hteo bih da čestitam igračima Inđije, ali i mojim izabranicima na pobedi. Napadali smo do kraja utakmice, dali sve od sebe i uspeli da osvojimo tri boda. Iskreno, ne bi bilo nepošteno i da je utakmica završena nerešenim rezultatom ili pobedom Inđije. Potrošili smo prvo poluvreme, jer nismo napadali onako kako smo se dogovorili, a s druge strane Inđija igra lep i atipičan fudbal za naše uslove. Nismo se prilagodili na pravi način i to zameram mojim igračima. Falilo nam je energije, ali naći ćemo rešenje da izađemo iz takvih situacija u budućnosti – istakao je Milojević.

Trener našeg tima napomenuo je da su u drugom poluvremenu crveno-beli krenuli na preokret, ali i pohvalio goste iz Inđije na prikazanoj partiji.

– U drugom poluvremenu smo išli na sve ili ništa, kockali smo se i to nam se isplatilo. Inđija je imala dve sjajne kontre iz kojih su mogli da reše ovu utakmicu, ali imali smo sreće. Čestitao bih treneru Inđije na otvorenoj i borbenoj partiji. Iskreno da kažem uživao sam u današnjem meču jer se gosti nisu branili već su probali da nas iznenade i drago mi je što postoje ovakve ekipe. Okrećemo se narednim utakmicama i sigurno ćemo izvući pouke iz svega ovoga – zaključio je Milojević.