XS
SM
MD
LG

Totenhem partijom sezone savladao Zvezdu

Foto: Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u trećem kolu Lige Šampiona u Londonu od Totenhema sa 5-0.

Totenhem je sjajno otvorio susret. Udarce Lamele i Sona Borjan je branio. No u devetoj minuti, Kejn je doveo domaće u vodstvo. U 16. minuti domaći su duplirali prednost a strijelac je bio Heung Min Son. Totenhem je nastavio sa pritiskom ali je Borjan držao Zvezdu u meču. 

U 26. minuti prvu šansu imala je Zvezda ali udarac Van la Pare brani Gazaniga.  U 31. minuti Gobeljić je imao opasan pokušaj ali je Gazaniga reagovao dobro. Imao je šansu i Marin ali se nije snašao. U završnici prvog poluvremena Marin pravi grešku a Totenhem to koristi i preko Sona dolazi do 3-0.

Zvezda je imala par solidnih napada na startu drugog poluvremena i jedan opasan pokušaj preko Gobeljića. Ipak, u 57. minuti Totenhem je dao četvrti a strijelac je bio Lamela. Zvezda svoju novu veliku šansu nije iskoristila preko Marina da bi Totenhem preko Kejna to kaznio za 5-0. Do kraja susreta nije bilo promjene rezultata.

Bajern je u drugoj utakmici večeri savladao Olimpijakos u Pireju sa 3-2. Bajern sada ima devet, Totenhem četiri, Zvezda tri a Olimpijakos bod.