XS
SM
MD
LG

Premijera bez pobednika

Svoj prvi takmičarski nastup na drugoligaškom futsal  Istoku  fudbaleri Radničkog nisu obeležili trijumfom , ali jesu odličnom predstavom protiv čvrste ekipe Željeznice. U lepom  ambijentu i solidno popunjenoj  balon sali u Novom Goraždu poveli su domaći fudbaleri pogotkom  najboljeg aktera ovog  meča Aleksandra Milovića. Potom su gosti uspeli da u potpunosti preokrenu rezultat golovima Bjelice i Lalovića,  a u samom završetku prvog dela  dva pogotka Mirnesa Kosa,  iz kaznenih udaraca, a  nakon što  su domaći igrači ispunili bonus akumuliranih prekršaja. Pa se na odmor otišlo sa prednosti gostiju iz Trnova, na semaforu je stajalo 1:4.

U drugom delu potpuno druga slika na terenu , domaći igrači su se uzdigli kao „feniks“ i od ubedljivog vođstva Željeznice za samo četiri minuta su preokrenuli rezultat u svoju korist. Pogađali su mrežu gostiju Čarapić u 22,potom ponovo Milović u 25. zatim je golman gostiju Divčić u 26,minutu  nespretno reagovao i poslao loptu u sopstvenu mrežu, da bi goleadu minut kasnije za prednost od 5:4 okončao Mutlak.

Međutim  i gosti se nisu predavali pa je u 37. minutu usledio brz kontranapad i pogodak Špiljka za konačnih 5:5.

 RADNIČKI (NG) - ŽELJEZNICA 5:5 (1:4)

Dvorana: Balon sala „Kopači“. Gledalaca 300.Sudije: Nemanja Vujadin i Marko Domazet (oba I. Sarajevo) Strelci: A. Milović u 5.  25. Čarapić u 22. Divčić ( autogol)  26. i Mutlak u 26. minutu (Radnički), Bjelica  7. Lalović  16. Mi. Koso  20.  21 (kazneni udarci ) Špiljlak  37.minutu (Željeznica) Žuti karton: A. Milović (Radnički).

RADNIČKI (NG): Pljevaljčić ,A. Milović, Mutlak, Čarapić, Janković, Bukarac, Petrović, S. Milović, D. Milović, Vuković, Drakul, Jagodić

ŽELJEZNICA: Divčić, Šehovac, Bjelica, Me. Koso, Mi. Koso, Špiljak, Popović, Lalović

Igrač utakmice: Aleksandar Milović (Radnički)


Ljubinje 9 : 4 Rogatica
Radnički 5 : 5 Željeznica
Leotar 4 : 2 Ugljevik
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Ljubinje 1 1 0 0 3
2 Leotar 1 1 0 0 3
3 Radnički 1 0 1 0 1
4 Željeznica 1 0 1 0 1
5 Ugljevik 1 0 0 1 0
6 Rogatica 1 0 0 1 0