XS
SM
MD
LG

Malović u danskom Naestvedu: Daću sve od sebe da pomognem ekipi

Milenko Malović novi je igrač danaskog  kluba Naestveda koji se takmiči u Prvoj diviziji, inače drugom fudbalskom rangu u Danskoj.

Ovaj rođeni Sokočanin ima samo riječi hvale za svoju novu ekipu, te napominje da mu je nakon napuštanja Tekstilca cilj bio inostrani angažman.

„Nakon povrede i kraće pauze, cilj je bio inostrani angžaman i evo me tu sam sada na novom početku. Nakon par dana utisici su zaista sjajni, sve oko tima je na visokom nivou“, kaže Malović za naš portal.

 

 

NY MAND I GRØNT Milenko Malovic er en første tilføjelse til de grønne på denne deadline day. Milenko har overbevist...

Posted by Næstved Boldklub on Friday, January 31, 2020

Malović dodaje, da se radi o jednom odlično organizovanom klubu koji ima fantastične uslove za rad, te da su ga odlično prihvatili treneri.

„Prvi trener ekipe je Nijemac i jedan odličan mladi stručnjak koji zahtijeva rad i jak ritam. Sigurno da je ovo jedan novi korak i  da ću sve od sebe kako bi se pokazao i bio nova opcija treneru“, govori ovaj lijevi bek.

Pored njega, u ekipi je još nekoliko igrača sa Balkana, tako da će mu oni biti dodatna podrška.

„Drago mi je da su u ekipi i momci sa naših prostora, Stefan Vico nekadašnji igrač Rada i Aleksa Todorović koji je igrao nekada za Radnički iz Kragujevca“, ističe Malović.

Ovaj Sokočanin tokom svoje karijere igrao je za beogradski Čukarički i BASK, Sinđelić, crnogorski Grbalj, Rudar iz Prijedora, u inostranstvu za švedski Varbergs, zatim za srbijanskog prvoligaša Budućnost iz Dobanovca, te derventski Tekstilac.