XS
SM
MD
LG

Radnik pred gostovanje TSC- u

Radnik u subotu odlazi put Bačke Topole gde će snage odmeriti sa ekipom TSC-a.     

Surduličani bi da nastave niz dobre igre i dobrih rezultata i u narednom kolu, iako odlaze jakom protivniku. U jesenjem susretu u Surdulici tim domaćih prekinuo je seriju pobeda timu koji je ulaskom u ligu dobrim rezulatima ubrzo postao i lider na tabeli i tu poziciju dugo držao. Rezultat  ondašnjeg susreta bio je 1:0.

„Očekuje nas jedno teško gostovanje protiv ekipe koja je pokazala karakter i kvalitet u dosadašnjem delu prvenstva. Sada su na četvrtom mestu koje vodi u Evropu i njima su kao i nama jako neophodni bodovi. Favoriti jesu, medjutim mi neskromno tražimo svoju šansu, moramo biti na nivou poslednje tri utakmice.  Idemo timu koji neće dozvoliti da mnogo toga uradimo. Mi smo toga svesni, ali ako budemo izdržljivi i snažni ko u poslednjim kolima, onda se imamo prava nadati nečemu. Svesni smo težine utakmice, ali imamo svoje adute i ako pristupimo krajnje disciplinovano, možemo se suprotstaviti timu TSC-a.“ - kaže pred put trener Radnika, Simo Krunić.

Što se tiče igračkog kadra Radnika pred ovaj meč, na oporavku od povrede je i dalje Dušan Stevanović, dok Makarić odrađuje kartone.

UtakmicaTSC – Radnik igra se u subotu na stadionu u Senti, početak u 13.30
Direktan prenos na TV Arena Sport 1 

www.fk-radnik.com