XS
SM
MD
LG

(ANKETA) Čitaoci biraju: Najbolji poslijeratni tim FK Slavija - napadači

Darko Spalević je dva puta bio najbolji strijelac Premijer lige

Svjetski sport je stao zbog pandemije koronavirusa, dešavanja gotovo i da nema, te smo s toga i mi zatražili od Vas da nam šaljete video klipove, prijedloge, sugestije čime da popunimo vrijeme do nastavka prvenstva.

Stiglo je zanimljivih prijedloga, a jedan je i pravljenje idealnog tima Slavije iz Istočnog Sarajeva, dvostrukog osvajača Kupa Republike Srpske, prvaka Republike Srpske i osvajača Kupa Bosne i Hercegovine. Sve to u poslijeratnom periodu kada je najstariji klub Bosne i Hercegovine obnovio rad, a upravo ćemo i za taj poslijeratni period i birati idealni tim.

Počeli sa golmanima, a čitaoci su za najboljeg golmana izabrali Ratka Dujkovića sa 95 glasova. Nakon toga uslijedilo je glasanje za desnog beka gdje se u vrhu borba vodila između iskusnijeg Slobodana Mazića i nešto mlađeg Branislava Arsenijevića. Na kraju, sa 265 glasova je epitet najboljeg desnog beka Slavije u istoriji ponio Slobodan Mazić.

U trci za lijevog beka iz drugog plana je pored Igora Žuržinova, Zorana Beloševića i Vukašina Benovića protrčao Goran Marić i sa ukupno 139 glasova ponio epitet najboljeg lijevog beka u istoriji FK Slavija. Zatim ste izabrali dva štopera, Bojana Regoju i Ivana Stankovića, a za prvog centralnog veznog pobijedio je Goran Simić- Picula.  Nakon toga u sredini veznog reda svoje mjesto je našao i Miljan Radonja. Nakon toga imali ste priliku da glasate za oba krila. Na desnoj strani je Zoran Kokot završio tik ispred Vučine Šćepanovića, dok je na lijevoj strani Sretko Vuksanović- Doktor ostao bez konkurencije.

Večeras je na rasporedu glasanje za dva napadača. Možete glasati za jednu ili više opcija, a dvojica sa najviše glasova naći će svoje mjesto u idealnom timu FK Slavija. Glasati možete OVDJE.

 

 
Najbolji napadači FK Slavija?
Darko Spalević
Milanko Đerić
Veselin Puketa
Igor Radovanović
Feđa Dudić
Goran Mitrović
Branko Baković
Mladen Maksimović- Mačak
Slaviša Vujičić
Nemanja Pušara
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


Jedinstvo 1 : 1 Kozara
Željezničar Sport Team 1 : 1 Slavija
Tekstilac 1 : 3 Modriča Alfa
Krupa 2 : 0 Rudar Prijedor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 14 12 2 0 38
2 Rudar Prijedor 14 8 3 3 27
3 Kozara 14 6 4 4 22
4 Željezničar Sport Team 13 4 4 5 16
5 Modriča Alfa 13 4 2 7 14
6 Tekstilac 13 3 4 6 13
7 Slavija 13 2 7 4 13
8 Podrinje 13 3 4 6 13
9 Jedinstvo 13 2 2 9 8